Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Πέντε φορές έχει προταθεί στον Ολυμπιακό ο Σισοκό!!

Ούτε μία, ούτε δύο αλλά πέντε φορές φέρεται να έχει προταθεί στον Ολυμπιακό ο Ιμπραήμ Σισοκό, ο οποίος όπως όλα δείχνουν δεν πρόκειται να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό τη νέα περίοδο.

Πέντε φορές έχει προταθεί στον Ολυμπιακό ο Σισοκό
Να τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Στο αυριανό ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού θα βρεθούν αρκετοί σκάουτερ και μεταξύ αυτών θα υπάρχει και εκπρόσωπος της Βόλφσμπουργκ.

Μάλιστα, το όνομα που έχει δηλωθεί από τη γερμανική ομάδα είναι αυτό του Κλάους Άλοφς, τον τεχνικό διευθυντή των «λύκων». Τα… πρώτα σενάρια έκαναν λόγο για αναθέρμανση ενδιαφέροντος για τον Βιεϊρίνια, κάτι που δεν επιβεβαιώνεται. Οι άλλες φήμες ήταν για συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό σχετικά με το μέλλον του Σισοκό στους «πράσινους» και κάποιες άλλες που έλεγαν για πρόταση των Γερμανών στον Ολυμπιακό για τον Ιβοριανό!

Μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» αποκάλυψαν πως ο Σισοκό έχει προταθεί στο σύνολο 5 φορές αλλά δεν έδειξαν διάθεση να ασχοληθούν με την περίπτωση του. Βέβαια, η Βόλφσμπουργκ κοιτάει και παίκτες του Ολυμπιακού όπως ο Μανωλάς και ο Μήτρογλου.πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: