Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Παπαϊωάννου: «Μπορεί να προλάβει την απευθείας άνοδο ο Ηρακλής»


 
Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Λάκης Παπαϊωάννου φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για το πως βλέπει την ομάδα στην Football League και αν έχει πιθανότητες να προλάβει την απευθείας άνοδο.

Για το πως το βλέπει τον Ηρακλή:

«Είναι γεγονός ότι για να κάνεις οργανωμένη επίθεση , πρέπει να έχεις καλή τεχνική και καλούς παίκτες και από την ομάδα λείπει κάτι τέτοιο.. Πιστεύω όμως δεν έχει χαθεί τίποτα ακόμη. Όλοι παίκτες δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό. Δυστυχώς ο Ηρακλής με τις πολλές ισοπαλίες έχει μείνει πίσω και η μουρμούρα του κόσμου προκαλεί άγχος στους παίκτες, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να εκμεταλλευτούν την έδρα. Δεν υπάρχει όμως και ο παίκτης που θα μπορέσει να πάρει την ομάδα στην... πλάτη του.»

Για το που οφείλεται αυτήν η αγωνιστική παρουσία:

«Ο σχεδιασμός των άλλων ομάδων έγινε γι? αυτή την κατηγορία, ενώ ο Ηρακλής λίγο πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα δεν ήξερε ακόμα που θα αγωνίζεται. Άλλο να σχεδιάζεις για Γ? Εθνική και άλλο για Β?. Τον Γενάρη έγιναν κάποιες προσθήκες αλλά για να πάρεις έναν καλό παίκτη την συγκεκριμένη μεταγραφική περίοδο, πρέπει να τον πληρώσεις ακριβά. Ο κόσμος όμως, δεν μπορεί να πει αυτή τη δικαιολογία, γιατί θέλει συνέχεια να βλέπει τον Ηρακλή να κερδίζει. Οι ομάδες που έρχονται στο Καυτανζόγλειο κλείνονται πίσω και «χτυπάνε» στις αντεπιθέσεις.»

Συνεχίζοντας επισήμανε:

«Όλα εξαρτώνται από τον Ηρακλή. Όπως είναι η βαθμολογία αυτή τη στιγμή, αν μπορέσει να κάνει δύο συνεχόμενες νίκες, αυτομάτως θα ανεβαίνει βαθμολογικά και μπαίνει στην πρώτη τετράδα. Εγώ πιστεύω πως με υπομονή και διάρκεια, μπορεί να σώσει την παρτίδα και θα είναι κάτι μοναδικό , με μηδέν χρέη να αγωνίζεσαι στη Σούπερ Λιγκ.»
πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: