Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Μοναδικό ρεσιτάλ 10.000 «διψασμένων» οπαδών!!

Αυτά που έχει ζήσει, τις αδικίες που έχει βιώσει στο «πετσί» του ο λαός του Ηρακλή, είναι ανείπωτα. Δεν περιγράφονται, δε μπορούν να γίνουν αντιληπτά από κανέναν που δεν τα έζησε.

Τέτοια συναισθήματα και αδικίες μοναδικές στα ποδοσφαιρικά χρονιά δεν ξεχνιούνται. Κι όχι μόνο δε λησμονούνται, αλλά γίνονται αφορμή… Αφορμή για συσπείρωση, για πείσμα, για ακόμη μεγαλύτερη συμπαράσταση, για γιγάντωση της αγάπης στην ομάδα. Και κυρίως «δίψα» για τη μεγάλη επιστροφή. Για την αγωνιστική επιστροφή μιας ομάδας που εξωαγωνιστικά αποβλήθηκε με το έτσι θέλω, με αποφάσεις που δεν ίσχυσαν ποτέ και για καμία άλλη.

Δεν είναι μόνο η πορεία της ομάδας, η δεδομένη παρουσία όσων ακολουθούσαν από το μακρινό (πια, αλλά αλησμόνητο) απόγευμα που ο Ηρακλής αγωνίζονταν στην Καλλικράτεια για τη Δ? Εθνική, το καλό καιρικά απόγευμα της Κυριακής ή το μειωμένο εισιτήριο – 7 ευρώ - στη θύρα 13 (που έτυχε ανταπόκρισης). Είναι η στήριξη για την υλοποίηση του στόχου, για την επιστροφή, για την εκδίκηση. Έτσι το βλέπει ο κόσμος, αυτό θέλει, αυτό περιμένει. Χθες το απόγευμα το Καυτανζόγλειο είχε μια ανάλογα παθιασμένη αύρα, μια αντίστοιχη «φλογισμένη» ατμόσφαιρα, όπως στο παιχνίδι με τη Λάρισα. Με 10.000 οπαδούς στην κερκίδα να στηρίζουν συνεχώς την ομάδα, με τους οργανωμένους στο «πέταλο» και την Αυτόνομη Θύρα 10 να δίνει ένα μοναδικό ρεσιτάλ για 90 λεπτά με αστείρευτο πάθος, ο Ηρακλής έκανε ακόμη ένα σπουδαίο βήμα. Για να ολοκληρώσει το στόχο. Όχι τον φετινό, αλλά αυτόν που τέθηκε από εκείνο το απόγευμα στην Καλλικράτεια. Την αγωνιστική επιστροφή εκεί απ? όπου ο Ημίθεος αποβλήθηκε εξωαγωνιστικά.

Αγκαλιές, χαμόγελα… προσγείωση

Το χάρηκαν, το πανηγύρισαν σα μικρά παιδιά. Όλοι τους. Όπως άλλωστε είπαν Χατζηνικολάου, Χ. Παληγεώργος, όλοι είναι μια «γροθιά». Είτε παίζουν, είτε όχι, είτε είναι εκτός αποστολής… Όλοι. Στα αποδυτήρια μετά τη χθεσινή νίκη το κλίμα ήταν ασφαλώς πανηγυρικό με ένα… μικρό πάρτι να στήνεται και πάλι. Μέσα σ? αυτές τις στιγμές πάντως, άπαντες προσγειώθηκαν άμεσα. Γνωρίζουν πως έκαναν ακόμη ένα μεγάλο βήμα, αλλά τίποτα δεν τελείωσε και μένουν ακόμη τέσσερις αγώνες όπου καλούνται να τα δώσουν όλα, όπως σχολίαζαν μεταξύ τους οι παίκτες. Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: