Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Ποντίκης: «Ο Ηρακλής είναι με το ένα πόδι στη Σούπερ Λιγκ»

Ο Βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Νίκος Ποντίκης φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για τον Ηρακλή, τις καλές εμφανίσεις στα τελευταία παιχνίδια και για την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ.



Για την αγωνιστική άνοδο του Ηρακλή στα τελευταία παιχνίδια:

«Ο Ηρακλής στα τελευταία παιχνίδια έκανε ένα αγωνιστικό άλμα που του δίνει τη δυνατότητα να ανέβει απευθείας στη Σούπερ Λιγκ».

Για το αν περίμενε αυτή την απόδοση από τον Ηρακλή:

«Κάποια στιγμή περιμέναμε να σταθεροποιήσει την απόδοσή του και να κερδίσει παιχνίδια. Στο χθεσινό ματς ο κόσμος βοήθησε πολύ με την παρουσία του και μας βοήθησε να πάρουμε μια καθοριστική νίκη».

Για τους παίκτες της ομάδας τόνισε:

«Σίγουρα οι ποδοσφαιριστές βρέθηκαν να φοράνε μια βαριά φανέλα όπως αυτή του Ηρακλή. Ήταν δύσκολη η προσαρμογή, σιγά-σιγά όμως και με τη συμπαράσταση του κόσμου αλλά και της διοίκησης τα κατάφεραν. Ένας Ηρακλής αποφασιστικός που μπορεί να μην εντυπωσιάζει αλλά αυτό που μετράει αυτή τη στιγμή είναι οι βαθμοί».

Για το Πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ και αν είναι πιο ανταγωνιστικό από αυτό της Σούπερ Λιγκ:

«Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον Πρωτάθλημα. Της Σούπερ Λιγκ είχε πρωταθλητή πριν καν ξεκινήσει, δεν μπορεί να θεωρηθεί ανταγωνιστικό. Το Πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ ήταν πιο ενδιαφέρον και πιο ανταγωνιστικό».

Για τα παιχνίδια που έχει να δώσει στη συνέχεια ο Ηρακλής:

«Ο Ηρακλής ευνοείται από τα επόμενα παιχνίδια, παίζει με εύκολους αντιπάλους και με δύο νίκες μπορεί να κάνει μια διαφορά από τις ομάδες που βρίσκονται πίσω του. Αν χρειαστεί όμως και βαθμούς από τα δύο τελευταία παιχνίδια θα μπορέσει και με τη βοήθεια του κόσμου να τους πάρει. Ο Ηρακλής θα έλεγα ότι πατάει με το ένα πόδι στη Σούπερ Λιγκ, θέλει όμως προσοχή. Πολύ δύσκολα θα χάσει την άνοδο, πρέπει όμως να αντιμετωπίσουμε όλα τα παιχνίδια με την ίδια σοβαρότητα».

Για την αδικία που υπέστη τα τελευταία χρόνια ο Ηρακλής:

«Ο Ηρακλής πέρασε δύο μαρτυρικά χρόνια, αδικήθηκε. Ο κόσμος πέρασε από διάφορες φάσεις, τώρα όμως ολοκληρώνεται με τον καλύτερο τρόπο».

Για τις μεταγραφές του Γενάρη και αν βοήθησαν:

«Η ομάδα ήταν καλή και πριν τις μεταγραφές του Γενάρη. Εγώ θέλω να μείνω στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας καθώς ήταν αποφασιστικοί. Αυτοί που ήρθαν βοήθησαν ο καθένας με το δικό τους τρόπο».
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: