Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Απόσυρση με εντολή «τίγρη»

Την απόφαση να αποσύρει την καταγγελία κατά του Άρη πήρε η ΑΕΚ μετά από εντολή του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Απόσυρση με εντολή «τίγρη»
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει αρχίσει ήδη να κάνει κουμάντο στην ΑΕΚ. Πληροφορίες αναφέρουν πως με δική του εντολή η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ αποσύρει την καταγγελία κατά του Άρη για την προσφυγή των «κιτρίνων» στο άρθρο 99, μέσω της οποίας επιχειρούσαν στην «Ένωση» να εξαντλήσουν τα περιθώρια παραμονής στη μεγάλη κατηγορία.

Ο «τίγρης», που έχει αποφασίσει να ηγηθεί της ΑΕΚ αμέσως μετά την πτώχευσή της και να την οδηγήσει από την τρίτη κατηγορία και πάλι ψηλά, έδωσε εντολή στον Ανδρέα Δημητρέλο, έχοντας και τη σύμφωνη γνώμη των μετόχων, να μην προχωρήσει την υπόθεση κατά του Άρη στο σημερινό ΔΣ της Σούπερ Λίγκας.

Οι λόγοι είναι δύο: αφενός μεν οι πιθανότητες δικαίωσης της ΑΕΚ σε βάρος του Άρη είναι από ελάχιστες ως μηδαμινές, αφετέρου θεωρεί πως δεν είναι πρέπον για την «Ένωση» να διεκδικήσει δια της πλαγίας οδού να μείνει στη Σούπερ Λίγκα από τη στιγμή που αγωνιστικά υποβιβάστηκε.

Εκπρόσωποι των μικρομετόχων της ΠΑΕ θέλουν να κάνουν παρέμβαση και να ζητήσουν να συζητηθεί το θέμα από τη Σούπερ Λίγκα, αλλά και να το λάβει υπόψη η ΕΠΟ, αλλά είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα γίνουν δεκτοί.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: