Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Έτσι την πάτησε ο Γιάχος!!

Ο Γιάχος κόλλησε στη φάση του Μανιάτη και ρώτησε δύο βοηθούς. Ποιος του είπε "χέρι" και ποιος "τίποτα"; Πότε το είχε ξανακάνει με Ολυμπιακό; Ο sportdog έχει το παρασκήνιο! Ο Ολυμπιακός το βράδυ του Σαββάτου πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου και συνεπώς του νταμπλ, ωστόσο αυτός που τράβηξε τα φώτα πάνω του ήταν ο διαιτητής της αναμέτρησης, Θανάσης Γιάχος.
Όπως αποκαλύπτει η στήλη του σκύλου, "Sportdog Penalty", ο Χιώτης ρέφερι είδε μετά το τέλος του ματς τη φάση του 69ου λεπτού, όπου ο Μανιάτης έδιωξε την μπάλα με τον αγκώνα πάνω στη γραμμή και δεν μπορούσε να πιστέψει ότι δεν είδε την παράβαση.
"Γιατί δεν άκουσα τον Δημήτρη, γιατί; Είχε δίκιο...", μονολογούσε ο Γιάχος και κατηγορούσε τον Τριτσώνη λέγοντας: "Εσύ με πήρες στο λαιμό σου"! Ο Τριτσώνης, όμως, δεν κρύφτηκε και του είπε: "Θα αναλάβω εγώ την ευθύνη, δικό μου λάθος άλλωστε ήταν. Πάμε να τους το πούμε τώρα στον Αστέρα. Θα ζητήσω και συγνώμη".
Με αφορμή, λοιπόν, το γεγονός πως οι Αρκάδες πάνω στη "μανούρα" ξέχασαν δελτία παικτών, Γιάχος-Τριτσώνης πήγαν οι ίδιοι(!) να τους τα δώσουν και να τους εξηγήσουν. Ο Τσιώλης τους άκουγε αλλά ο Μπάκος τους φώναζε "αλήτες" (και άλλα που δεν γράφονται) και τους προκαλούσε, αν είναι άντρες, να ομολογήσουν το λάθος τους στην τηλεόραση...
Μετά από αυτή, λοιπόν, τη φραστική επίθεση και βλέποντας πως δεν μπορούν να διορθώσουν την κατάσταση, οι δύο διαιτητές αποχώρησαν από τα αποδυτήρια και γύρισαν στο δωματιάκι τους. Ο Γιάχος, που δεν ήταν κλαμμένος όπως διέρρευσαν οι Αρκάδες, μονολογούσε ακόμα για τον ...Δημήτρη που δεν άκουσε.
Ποιος ήταν, όμως, αυτός ο Δημήτρης που επικαλέστηκε ενώπιον όλης της διαιτητοπαρέας ο Γιάχος;
Όπως αποκαλύπτει η στήλη "Sportdog Penalty", ήταν ο 1ος βοηθός του τελικού, ο Δημήτρης Σαραϊδάρης, ο οποίος όταν είδε το Γιάχο να...κολλάει, πήρε πρωτοβουλία και του είπε μέσω ενδοσυνεννόησης για την φάση του Μανιάτη πως... "Είναι πέναλτι"!
Ο Γιάχος, που εξαρχής φοβήθηκε την φάση και δεν θέλησε να την πάρει πάνω του, έκανε το λάθος να ρωτήσει και τον Τριτσώνη ως βοηθό τελικής γραμμής. Ο Τριτσώνης, λοιπόν, του είπε με βεβαιότητα(!) πως δεν είδε τον Μανιάτη να χρησιμοποιεί το χέρι του για να αποκρούσει την μπάλα και έτσι δεν πρότεινε πέναλτι...
Συμπέρασμα: O Γιάχος άκουσε ...λάθος βοηθό που έχει "ένοχο" παρελθόν. Συμπτωματικά πάλι υπέρ του Ολυμπιακού, σε ντέρμπι με την ΑΕΚ στο "Καραϊσκάκης"! Στη 16η αγωνιστική, σεζόν 09-10, ο Αβραάμ ανοίγει το σκορ στο 25΄. Ο Καλόπουλος, με υπόδειξη του βοηθού του Σαραϊδάρη(!), ακυρώνει αρχικά το γκολ σωστά, αφού ο Μήτρογλου που είχε κάνει κίνηση επηρεάζοντας τον γκολκίπερ της ΑΕΚ άρα και τη φάση, ήταν οφσάιντ.
Ωστόσο, ακολουθούν διαμαρτυρυρίες των γηπεδούχων και διαβουλεύσεις του διαιτητή με τον βοηθό, με την τηλεοπτική κάμερα να πιάνει την ...εμπλοκή Τριτσώνη. Ως 4ος τότε και παρότι δεν είχε τέτοιο δικαίωμα, ο Τριτσώνης φαίνεται να λέει πρώτα στο βοηθό και μετά στον διαιτητή πως το γκολ έπρεπε να μετρήσει. Τελικά ο Καλόπουλος αλλάζει ξανά γνώμη, δεν δέχεται την υπόδειξη του Σαραϊδάρη και ασπάζεται την άποψη του Τριτσώνη...
Αυτόν τον Σαραϊδάρη, γιατί δεν τον ακούει κανείς; 
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: