Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Αγγελόπουλοι: «Όπως το ονειρευόμασταν και το αξίζαμε»

Περήφανοι και δικαιωμένοι δήλωσαν Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας.

Αγγελόπουλοι: «Όπως το ονειρευόμασταν και το αξίζαμε»
Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος δήλωσαν περήφανοι και δικαιωμένοι για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας από τον Ολυμπιακό.

«Έγινε αυτό που παλεύαμε όλο το χρόνο. Τώρα πού θα φτάσουμε στην Αθήνα θα το σκεφτούμε με ηρεμία τις επόμενες ημέρες. Ο Ολυμπιακός μετά το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν αυτός που ξέρουμε και το αισθανόμασταν πως θα κερδίσουμε», δήλωσε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος και πρόσθεσε: «Ο κόσμος ήρθε κατά χιλιάδες σε όχι εύκολες συνθήκες. Νομίζω άξιζε τον κόπο γιατί αυτό που γράφτηκε σήμερα είναι ιστορία».

Ο έτερος ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Γιώργος Αγγελόπουλος, τόνισε με τη σειρά του: «Το μυαλό μας αυτή τη στιγμή είναι μέχρι το βράδυ και την υποδοχή που θα γίνει στην Αθήνα. Ούτε αυτοκρατορίες, ούτε δυναστείες, ούτε τίποτα. Νομίζω κάποια στιγμή θα ερχόταν ο δεύτερος συνεχόμενος τίτλος. Έγινε με το δικό μας τρόπο. Όπως το ονειρευόμασταν και το αξίζαμε», τόνισε, ενώ στάθηκε κι αυτός στην παρουσία του κόσμου: «Ο κόσμος μας ήταν καταπληκτικός. Αυτή είναι η Ελλάδα κι έτσι θα τα καταφέρουμε. Όποιοι δεν ήρθαν, μπορούν να έρθουν στην υποδοχή στην Αθήνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: