Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας!!

Ένας για όλους και όλοι για τον Ολυμπιακό! Τι ΟΜΑΔΑΡΑ είναι αυτή; "Ντου στα αποδυτήρια" με βαθιά υπόκλιση στην τρομερή εμφάνιση του Ολυμπιακού στον τελικό.
Έχω μείνει άφωνος. Ο Ολυμπιακός έπαιξε τρομερό μπάσκετ. Μετά το πρώτο σοκ στην αρχή, ξύπνησε κι έγινε θεριό ανήμερο. Κι άρχισε να δίνει ρεσιτάλ. Μαγικές φάσεις έβγαζε με απίστευτη ταχύτητα και συνεργασίες.

Δεν θα πω μόνο ότι έπαιξε καλή άμυνα ή καλή επίθεση. Όχι. Κι άλλο όπλο είδα εγώ στον Ολυμπιακό, ίσως ακόμα πιο σημαντικό. Την ομαδικότητά του. Ο ένας παίκτης έπαιζε για τον άλλον κι όλοι μαζί για την ομάδα.

Πάνω απ΄ όλα

Κι όπως είπαν και παίκτες του Ολυμπιακού "τι μας νοιάζουν οι ατομικές στατιστικές του καθένα μας; Η ομάδα πάνω απ΄ όλα"!

Κι αυτό ακριβώς έγινε. Ο Ολυμπιακός ήταν κυρίως ομάδα. Ομαδάρα! Δεν περίμενε μόνο από έναν, δυο παίκτες να βγάλουνε τα κάστανα από τη φωτιά.
Λύσεις απ΄ όλους

Κατ΄ αρχήν είχε βάθος στον πάγκο του. Όποιος έμπαινε μέσα για να παίξει είτε λιγότερο, είτε περισσότερο, ήταν έτοιμος να βοηθήσει. Και βοηθούσε! Κανείς δεν υστέρησε. Ο καθένας έδινε αυτό που μπορούσε. Και ο Ολυμπιακός πήρε λύσεις σε κρίσιμα σημεία από πολλούς παίκτες. Αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Μια γροθιά

Η αγωνιστική συμπεριφορά του Ολυμπιακού και η νοοτροπία του δείχνουν γιατί έφτασε τόσο ψηλά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Ο Ολυμπιακός είχε μέταλλο. Και ήταν μια γροθιά όλοι. Προπονητής, παίκτες, διοίκηση, όλοι μαζί προσηλωμένοι στον μεγάλο στόχο.

Αμφισβήτηση

Και, μάλιστα, κατάφερε να κερδίσει ο Ολυμπιακός όχι μόνο τους αντιπάλους του, αλλά και την αμφισβήτηση που είχε δημιουργηθεί από την αρχή της σεζόν.

Σεμνότητα

Δεν γίνεται, άλλωστε, να μην επισημάνει κάποιος τη σεμνότητα του Μπαρτζώκα μετά την κατάκτηση του τίτλου. Και η συμβολή του ήταν πολύ μεγάλη, φυσικά. Κατάφερε να διατηρήσει τον Ολυμπιακό στην κορυφή, που είναι και το πιο δύσκολο απ΄ όλα, όπως ξέρουμε στον πρωταθλητισμό.

Στα σύννεφα οι Αγγελόπουλοι

Και, βέβαια, είναι λογικό να πετάνε στα σύννεφα και οι Αγγελόπουλοι όταν βλέπουν ένα τέτοιο εκτυφλωτικό θέαμα μέσα στο γήπεδο. Έχουν κάνει πολλά γι΄ αυτή την ομάδα, έχουν ξοδέψει χρόνο, χρήμα και συναίσθημα, και γι΄ αυτό αισθάνονται τρισευτυχισμένοι, και με το δίκιο τους, που βλέπουν τον Ολυμπιακό τόσο ψηλά ξανά. Νιώθουν ότι πιάνουν τόπο οι προσπάθειές τους τόσα χρόνια. 

Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: