Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Μπάκος: «Ο Γιάχος νίκησε τον Αστέρα…»

Δεν μπορεί να χωνέψει ο Δημήτρης Μπάκος τα όσα συνέβησαν το Σάββατο στο ΟΑΚΑ και τη διαιτησία που έτυχε ο Αστέρας Τρίπολης από τον Θανάση Γιάχο.

Μπάκος: «Ο Γιάχος νίκησε τον Αστέρα…»
Ακόμη δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ο Δημήτρης Μπάκος τα διαιτητικά λάθη που έκανε ο Θανάσης Γιάχος στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Ολυμπιακό.

Ο μεγαλομέτοχος της αρκαδικής ΠΑΕ κατηγορεί τον Χιώτη ρέφερι για αλλοίωση αποτελέσματος και τον χαρακτηρίζει αλήτη, επειδή «κατάφερε να διαλύσει τον τελικό».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Μπάκος στην «Ελευθεροτυπία»

Περιμένατε σε έναν τελικό Κυπέλλου να γίνουν τόσο σοβαρά διαιτητικά λάθη;

«Ο τελικός μέχρι το 68’ ήταν γιορτή του ποδοσφαίρου. Όλα πήγαιναν ωραία, το παιχνίδι είχε μεγάλο ενδιαφέρον. Μέχρι που το διέλυσε ο Γιάχος και η παρέα του. Ο Γιάχος κατάφερε μόνος του να διαλύσει τον τελικό. Είναι αλήτης. Δεν μας νίκησε ο Ολυμπιακός. Ο Γιάχος, ο αλήτης, μας νίκησε…».

Γιατί ασχολείστε με το ποδόσφαιρο; Τόσα χρόνια είμαστε στο ίδιο έργο θεατές…

«Γιατί να μην ασχοληθώ.; Επειδή πέσαμε πάνω στον Γιάχο; Εγώ και ο κ. Καϋμενάκης έχουμε όραμα για την ομάδα. Κοιτάμε μπροστά. Και γράψε κι αυτό. Θα φτιάξουμε τέτοια ομάδα που θα νικάμε και τον Γιάχο και τους κάθε “Γιάχους” που θα συναντάμε μπροστά μας».

Με τον κ. Σαρρή μιλήσατε; Τι σας είπε για τη διαιτησία;

«Τι παραπάνω να δει ο πρόεδρος της ΕΠΟ; Είδε κι αυτός ό,τι είδε όλη η Ελλάδα. Μια αλητοπαρέα αλλοίωσε το αποτέλεσμα ενός τελικού».

Με τον κ. Μαρινάκη τι είπατε;

«Τι να πούμε. Ο κ. Μαρινάκης καθόταν στη θέση του και έβλεπε το παιχνίδι. Δεν σφύριζε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού. Ο Γιάχος σφύριζε. Δυστυχώς, για την ομάδα μου και για το ελληνικό ποδόσφαιρο σφύριζε ο Γιάχος…».

Ήταν έκπληξη για σας ότι ο Αστέρας Είχε πάνω από 10.00 φιλάθλους στο πλευρό του;

«Ήταν ευχάριστη έκπληξη και θέλω να τους ζητήσω μια μεγάλη συγγνώμη που δεν μπορέσαμε να νικήσουμε τον Γιάχο. Κι αν θέλεις βάλε τίτλο στο ρεπορτάζ σου: Ο Γιάχος νίκησε τον Αστέρα…».

Δεν υπάρχουν σχόλια: