Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Μπάγεβιτς και Μανωλάς για διοικούσα επιτροπή;

Τα ονόματα των Ντούσαν Μπάγεβιτς και Στέλιου Μανωλά, παίζουν έντονα τις τελευταίες ώρες για να στελεχώσουν την διοικούσα επιτροπή, σε περίπτωση που η ΑΕΚ παίξει στην Ερασιτεχνική Κατηγορία

Μπάγεβιτς και Μανωλάς για διοικούσα επιτροπή;
Όπως έχει γίνει προφανές τις τελευταίες ημέρες στην ΑΕΚ έχει ληφθεί η απόφαση της πτώχευσης και της εκκαθάρισης της εταιρείας, μιας και με τα δεδομένα που υφίστανται είναι απίθανο να υπάρξει χρηματοδότηση επαρκής, που να την κρατήσει στην δεύτερη κατηγορία.

O Δημήτρης Μελισσανίδης προλειαίνει το έδαφος λοιπόν για την επόμενη ημέρα και σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν θα υπάρξει μια επιτροπή που θ’ ασχολείται αποκλειστικά με την ποδοσφαιρική ομάδα. Θα αποτελείται από πρόσωπα που έχουν συνδέσει το όνομα τους με την ιστορία της «Ένωσης». Σε ένα τέτοιο σχήμα, πρέπει να θεωρείται δεδομένη η παρουσία του Ντούσαν Μπάγεβιτς, ωστόσο υπάρχει ενδεχόμενο να γίνει κρούση και σε άλλα πρόσωπα.

Ένας από αυτούς το όνομα του οποίου παίζει πολύ τις τελευταίες ώρες, είναι εκείνο του Στέλιου Μανωλά. Μάλιστα υπάρχει πληροφόρηση πως του έχει γίνει ήδη κρούση, ωστόσο δεν έχει πάρει την οριστική του απόφαση. Το ίδιο θα συμβεί πιθανότατα και με άλλα μεγάλα ονόματα της ΑΕΚ των παλιών ένδοξων χρόνων.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: