Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Μην το πει ούτε του… Παπα(χρήστου)!

Αν και βρέθηκε να χάνει δύο φορές από τον Αχαρναϊκό ο Παναιγιάλειος κατάφερε να πάρει την ισοπαλία (2-2) και την άνοδο για την Football League χάρη στο γκολ του Παπαχρήστου στο 31’.

Μην το πει ούτε του… Παπα(χρήστου)
Στην Football League θα αγωνίζεται από την επόμενη σεζόν ο Παναιγιάλειος, ο οποίος κατάφερε να πάρει τον βαθμό που χρειαζόταν απέναντι στον Αχαρναϊκό (2-2) στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Football League 2 και να «σφραγίσει» την άνοδο.

Πρόσωπο της συγκεκριμένης αναμέτρησης για το σύνολο του Νίκου Κουρμπανά ήταν ο Τάσος Παπαχρήστος, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με δικό του τέρμα χαρίζοντας, έτσι, την άνοδο στην ομάδα του.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν είχαν ξεκινήσει καλά για τον Παναιγιάλειο, αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 18’ από το γκολ του Ραχίμ. Το ματς στα ίσα έφερε στο 22’ ο Μπουρλάκης, ενώ οι φιλοξενούμενοι πήραν εκ νέου «κεφάλι» στο σκορ με τον Βεστάκη στο 27’. Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι δεν τα παράτησαν και με τον Παπαχρήστο στο 31’ έκαναν το 2-2 και πήραν την άνοδο για την Football League.

Στα άλλα ματς της ημέρας ο Φωστήρας επικράτησε εντός έδρας με σκορ 2-0 της Καλαμάτας «σκαρφαλώνοντας» και πάλι στην κορυφή της Football League 2.

Στο ντέρμπι της Κρήτης τα Χανιά επιβλήθηκαν του Ρούβα με σκορ 3-2, ενώ στον Κορυδαλλό η Προοδευτική αν και δυσκολεύτηκε νίκησε 1-0 την Επισκοπή.

Πλούσιο σε γκολ και θέαμα ήταν το παιχνίδι ανάμεσα στον Αστέρα Μαγούλας και την Γλυφάδα με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με σκορ 2-2.

Η 24η αγωνιστική:

Παναιγιάλειος- Αχαρναϊκός 2-2
Φωστήρας- Καλαμάτα 2-0
Χανιά- Ρούβας 3-2 (τελικό)
Προοδευτική- Επισκοπή 1-0
Αστέρας Μαγούλας- Γλυφάδα 2-2
Ρεπό: Κόρινθος

* Ο Πανηλειακός παίρνει στα χαρτιά τους τρεις βαθμούς, καθώς το παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα δεν θα διεξαχθεί λόγω παραίτησης της ομάδας της Καισαριανής από το πρωτάθλημα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: