Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

«Τρελή» πρόκριση για Γουότφορντ!!

Η Γουότφορντ πήρε με… τρελό τρόπο την πρόκριση στον τελικό των πλέι-οφ ανόδου της Τσάμπιονσιπ.

«Τρελή» πρόκριση για Γουότφορντ
Η Γουότφορντ πήρε την πρόκριση στον μεγάλο τελικό των πλέι-οφ ανόδου της Τσάμπιονσιπ, επικρατώντας 3-1 της Λέστερ στη μεταξύ τους ρεβάνς των ημιτελικών, εφαρμόζοντας τη… συνταγή της Ντονκάστερ! Οι «αλεπούδες» έχασαν πέναλτι στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων και δέχτηκαν το γκολ στην αντεπίθεση!

Φοβερά πράγματα και στην Τσάμπιονσιπ, μετά απ? όσα είχαμε δει στη League One με τις Ντονκάστερ και Μπόρνμουθ!

Η Γουότφορντ, με το εις βάρος της 1-0 από το πρώτο ματς με τη Λέστερ στους ημιτελικούς των πλέι-οφ ανόδου της δεύτερης κατηγορίας, έπρεπε να κάνει...υπερπροσπάθεια. Με τον Βίντρα στην επίθεση, είχε αυξημένες πιθανότητες να τα καταφέρει. Άνοιξε το σκορ στο 15ο λεπτό, ισοφαρίστηκε από τον Νιούτζεντ στο 19', αλλά και πάλι ο μεγάλος φετινός πρωταγωνιστής των «hornets», έβαλε ξανά μπροστά την ομάδα του στο 65' με 2-1.

Όλα έδειχναν ότι το ματς θα οδηγούταν στην παράταση για να λύσουν εκεί τους λογαριασμούς τους οι δύο ομάδες, όμως στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Λέστερ κέρδισε πέναλτι! Ο Νόκερτ είχε στα πόδια του τη μεγάλη ευκαιρία να στείλει τις «αλεπούδες» στον μεγάλο τελικό των πλέι-οφ, αλλά από την άσπρη βούλα, εκτέλεσε άσχημα και ο Αλμούνια αποσόβησε το γκολ με διπλή προσπάθεια.

Μέσα στα επόμενα… περίπου 15 δευτερόλεπτα, η Γουότφορντ είχε βγει στην αντεπίθεση και ο Τρόι Ντίνι νίκησε τον Σμάιχελ για να γράψει το τελικό 3-1 εν μέσω παροξυσμού και να επιτρέψει στην ομάδα του να διεκδικήσει το τελευταίο «εισιτήριο» για την Πρέμιερ Λιγκ στο «Γουέμπλεϊ»!





Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: