Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Επιμένει για τον Ντι Ματέο ο ΠΑΟΚ

Νέα πρόταση συνεργασίας στον Ρομπέρτο Ντι Ματέο θα καταθέσει ο ΠΑΟΚ, καθώς ο Ιταλός τεχνικός αποτελεί την πρώτη επιλογή του Ιβάν Σαββίδη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ισχυρός άνδρας του «Δικεφάλου» του Βορρά θέλει να τελειώσει άμεσα το θέμα του νέου προπονητή της ομάδας, ώστε να ξεκινήσει σταδιακά και ο προγραμματισμός της νέας σεζόν. Ο Ιταλός τεχνικός δεν ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, κατά τη διάρκεια της πρώτης επαφής που είχαν οι δυο πλευρές.
Ο πρώην τεχνικός της Τσέλσι, με την οποία κατέκτησε το Champions League, δεν αποκλείεται να βρεθεί τις προσεχείς ημέρες στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να δει από κοντά τις εγκαταστάσεις του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία, καθώς επίσης και το γήπεδο της Τούμπας.
Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Γεωργιάδης συνεχίζει την προετοιμασία της ομάδας του για την έναρξη των play off του πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο μίνι πρωτάθλημα και παράλληλα να κάνουν το σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: