Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Ταμπακούλης: «Δε με ενδιαφέρει η καρέκλα του προέδρου»

Ο Τάσος Ταμπακούλης αναδείχθηκε πρώτος σε ψήφους στις εκλογές της Κοινωνίας Μελών του Σαββάτου. Μιλώντας στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» αναφέρθηκε στις εκλογές της ΚΜΑ το περασμένο Σάββατο.


Αρχικά αναφέρθηκε στις εκλογές:

«Πρώτη βγήκε η αποχή που μας προβλημάτισε όλους. Θα ήταν προτιμότερο για μένα να ψήφιζαν 10.000 και ας μην έβγαινα εγώ πρώτος. Θέλω πάντως να ευχαριστήσω όλον τον κόσμο που με ψήφισε».

Για την αποχή τόνισε:

«Είναι ένα μεγάλο στοίχημα για εμάς, να φέρουμε και πάλι κοντά τον κόσμο γιατί θα βοηθήσει τον Άρη. Μια δυνατή λέσχη θα βοηθήσει σε πολλά πράγματα».

Για το αν τον ενδιαφέρει η προεδρία:

«Έλεγα και πριν τις εκλογές ότι δε με ενδιαφέρει η καρέκλα. Αν με προτείνουν στο συμβούλιο θα το σκεφτώ αλλά δεν είναι στις σκέψεις μου η καρέκλα του προέδρου».

Για το πότε είναι η συνέλευση:

«Σήμερα στις 9. Έχουμε ένα πρόβλημα με τον κ. Ματθαίου, ελπίζουμε να το ξεπεράσει. Η συνέλευση θα γίνει γιατί πρέπει να τρέξουν κάποια θέματα όπως το πόρισμα του ελέγχου, η ΑΜΚ. Έχουμε επίσης ένα πρόβλημα με την αίθουσα αλλά θα τα καταφέρουμε».

Για το πόρισμα και αν το Σάββατο υπάρξουν τα πρώτα αποτελέσματα:

«Δεν ξέρουμε πραγματικά τι γίνεται. Θα κάνουμε κάποιες επαφές με την NEXIA ώστε να δούμε σε τι στάδιο βρίσκεται ο έλεγχος. Ο κόσμος το περιμένει με ανυπομονησία».

Για το ότι η Σούπερ Λιγκ παρέπεμψε την καταγγελία της ΑΕΚ στην ΕΠΟ:

«Είναι μια νίκη για τον Άρη, δε νομίζω ότι έχει τύχη πλέον η ΑΕΚ». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: