Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Λο: «Είμαστε πάντα Ολυμπιακός»

Ο Ολυμπιακός άλλαξε προπονητικό τιμ και κάποιους παίκτες, όμως παρέμεινε ίδιος και έφτασε στην κατάκτηση ενός ακόμα ευρωπαϊκού τροπαίου όπως τόνισε ο Έισι Λο.

Λο: «Είμαστε πάντα Ολυμπιακός»
Το προπονητικό επιτελείο άλλαξε, κάποιοι νέοι παίκτες ήρθαν ο Ολυμπιακός όμως είναι «πάντα Ολυμπιακός» όπως ανέφερε ο Έισι Λο μετά την κατάκτηση δεύτερης συνεχόμενης Euroleague. Οι «ερυθρόλευκοι» παρέμειναν ομάδα, δεν σταμάτησαν να πιστεύουν στην κούπα και τελικά επιστρέφουν με αυτήν στον Πειραιά.

«Τα καταφέραμε και πάλι. Είναι απίστευτο συναίσθημα. Δεν σταματήσαμε να το πιστεύουμε στιγμή και αυτό είναι που κάνει την ομάδα ιδιαίτερη. Το να νικήσεις το τρόπαιο δύο συνεχόμενες χρονιές είναι τρελό. Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Ήμασταν πίσω με 17 στο πρώτο δεκάλεπτο, όμως επιστρέψαμε και νικήσαμε το ματς. Όλοι στην ομάδα αξίζουν τα εύσημα. Αλλάξαμε προπονητικό επιτελείο. Φέραμε κάποιους νέους παίκτες. Όμως παραμείναμε οι ίδιοι. Είμαστε πάντα Ολυμπιακός», ανέφερε ο Αμερικανός γκαρντ των «ερυθρολεύκων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: