Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Τι είδαν Αναστασίου, Σαραβάκος και Νταμπίζας;

Οι Νταμπίζας, Σαραβάκος και Αναστασίου θα έβλεπαν τους Ντα Σίλβα και Φαν Ντάικ της ΑΕΚ Λάρνακας στο ματς με την Ανόρθωση. Η τριανδρία είδε τους δύο παίκτες εν δράσει και έβγαλε τα πρώτα συμπεράσματα.

Τι είδαν Αναστασίου, Σαραβάκος και Νταμπίζας;
Σύσσωμη η τριανδρία του Παναθηναϊκού βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην Κύπρο και παρακολούθησε την αναμέτρηση της ΑΕΚ Λάρνακας με την Ανόρθωση. Οι Γιάννης Αναστασίου, Νίκος Νταμπίζας και Δημήτρης Σαραβάκος πήγαν το ταξίδι για δύο παίκτες. Τον 29χρονο Βραζιλιάνο εξτρέμ Άλεξ Ντα Σίλβα και τον 31χρονο Ολλανδό αμυντικό μέσο Γκρέγκορ Φαν Ντάικ.

Αυτή τη στιγμή, οι δύο ποδοσφαιριστές βρίσκονται στο στάδιο της παρακολούθησης και προέγκρισης και δεν έχει γίνει ακόμη κάποια συζήτηση μαζί τους. Επίσης, ο Φαν Ντάικ δεσμεύεται με συμβόλαιο αλλά ο Ντα Σίλβα μένει ελεύθερος τον Ιούνη. Πάντως και οι δύο παίκτες, στο παιχνίδι ΑΕΚ Λάρνακας – Ανόρθωση 0-1 είχαν καλή απόδοση. Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος συμμετείχε και στις δύο καλύτερες ευκαιρίες των γηπεδούχων αφού απείλησε με σουτ στο 40’ και με απευθείας εκτέλεση φάουλ στις καθυστερήσεις τους φιλοξενούμενους, αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: