Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Ευπρόσδεκτες οι προτάσεις!!

Ανοικτό το ενδεχόμενο πώλησης παικτών για να αντιμετωπίσει τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα αφήνει η διοίκηση του Παναθηναϊκού. «Ανάσα» από Φουρλάνο.

Ευπρόσδεκτες οι προτάσεις
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και στην κατάσταση που βρίσκεται συζητά οποιαδήποτε πρόταση για πώληση παίκτη του. Πέντε με έξι παίκτες είναι εκείνοι που μπορούν να φέρουν καλά λεφτά στα ταμεία της ΠΑΕ κι εφόσον κατατεθεί πρόταση που κριθεί συμφέρουσα, η διοίκηση δεν θα διστάσει να πει το «ναι».

Στη λίστα ανήκει ο Χάρης Μαυρίας, που έχει συμβόλαιο ως το 2016 και πιθανώς να τραβήξει περισσότερα βλέμματα αγωνιζόμενος στο Παγκόσμιο Νέων το καλοκαίρι. Κάτι ανάλογο ισχύει και με τον Στέφανο Καπίνο, ενώ ο Ορέστης Καρνέζης πωλείται με ένα ποσό κοντά στο 1 εκατ. ευρώ και έχει αυξήσει τις μετοχές του χάρη και στην παρουσία του με την Εθνική. Προτάσεις μπορεί να φέρει και ο Ζέκα, που έχει συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια και είναι σε καλή ηλικία (25 ετών), ενώ ο Χαμπίμπ Σο εκτιμάται πως μπορεί να βρει αγοραστή αν και είναι τρία χρόνια μεγαλύτερος. Έκπληξη προκάλεσε για αρκετούς η κρούση από ουκρανική ομάδα για τον Αντρέ Πίντο και είναι περιττό να ειπωθεί πως θα πωληθεί εφόσον έρθει και προσφορά.

Ο Παναθηναϊκός θα αποδεχόταν ευχαρίστως την αποχώρηση των Κουίνσι, Φορναρόλι και Βελάσκες, που έχουν συμβόλαιο και δεν υπολογίζονται. Και φυσικά χωρίς αντίτιμο, προκειμένου να γλιτώσει την αποζημίωση.

Στο μεταξύ, ο Παναθηναϊκός θα πάρει βαθιά οικονομική ανάσα από τη μετακίνηση του Σπύρου Φουρλάνου στην Μπριζ. Ο 20χρονος μέσος, που σήμερα θα περάσει από ιατρικά τεστ και θα υπογράψει, μπορεί να μετακινείται στο Βέλγιο ως ελεύθερος, ωστόσο οι «πράσινοι» θα εισπράξουν 340.000 ευρώ ως τροφεία (επειδή ανέδειξαν τον παίκτη από τις ακαδημίες του), ενώ διατηρούν και το 15% σε περίπτωση μεταπώλησης. Η Μπριζ θα δώσει άμεσα 100.000 ευρώ και τα υπόλοιπα σε δόσεις, ενώ δεν αποκλείεται οι δύο ομάδες να παίξουν κι ένα φιλικό.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: