Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Με… φορά στην κορυφή!!

Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της πέτυχε η Κλαμπ Μπριζ κόντρα στην Σταντάρ Λιέγης με σκορ 4-2 και πλέον ισοβαθμεί στην κορυφή με τη Ζούλτε- Βάρεγκεμ.

Με… φορά στην κορυφή
Στο πιο καθοριστικό σημείο του πρωταθλήματος φαίνεται πως έχει φορτσάρει η Κλαμπ Μπριζ, αφού πέτυχε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της στα πλέι οφ και πλέον φιγουράρει στην κορυφή μαζί με τη Ζούλτε- Βάρεγκεμ.

Το σύνολο του Χουάν Γκαρίδο δεν δυσκολεύτηκε ιδιαιτέρως και κατάφερε να επικρατήσει εκτός έδρας με σκορ 4-2 της Σταντάρ Λιέγης στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ του Βελγίου.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που ξεκίνησαν καλύτερα, με αποτέλεσμα να προηγηθούν στο 6’ με τον Λεστίν. Τα τέρματα για την Κλαμπ Μπριζ διπλασίασε στο 30’ ο Ντουάρτε, ενώ πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο ο Μπάκα έδωσε «αέρα» τριών τερμάτων στην ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι στο δεύτερο μέρος αντεπιτέθηκαν, με αποτέλεσμα να κάνουν το 1-3 και το 2-3 με το αυτογκόλ του Ντουάρτε και το τέρμα του Εμπόκου στο 51’ και το 61’ αντίστοιχα. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 71’ ο Βίκτορ Βάσκεζ χαρίζοντας έτσι μία σπουδαία νίκη στην Μπριζ.

Βαθμολογία:

1.Ζούλτε- Βάρεγκεμ 43
2. Κλαμπ Μπριζ 43
3. Άντερλεχτ 42
4.Γκενκ 39
5.Σταντάρ Λιέγης 38
6.Λόκερεν 31 Πηγή:  sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: