Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Πατάνε το… κουμπί οι Supporters!!

Το δάχτυλο στο κουμπί της επανεκκίνησης για την ΑΕΚ αναμένεται να βάλουν τη Δευτέρα οι Supporters. Η Γ.Σ. του ενός εκ των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ αναμένεται να σφραγίσει τη συναίνεσή του για εκκαθάριση.

Πατάνε το… κουμπί οι Supporters
Τα ψέματα (ή έστω οι κωλυσιεργίες) για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ τελείωσαν.

Μετά από δηλώσεις, επαφές, διαρροές και κάθε τύπου ζυμώσεις, από Δευτέρα ξεκινούν κι επισήμως οι διαδικασίες για να δρομολογηθεί το αύριο της «Ένωσης» και το πώς θα συνεχίσει εκείνη να υφίσταται.

Κάτι που θα γίνει με τη Γενική Συνέλευση των Supporters, η οποία έχει οριστεί για τις 18:30, με αντικείμενο τη στάση που θα κρατήσουν στην κρίσιμη Συνέλευση της ΠΑΕ την επόμενη μέρα.

Εφόσον λοιπόν επαληθευτούν αυτά που διαρρέονται το τελευταίο διάστημα από μέλη του φορέα (αλλά και οι σχετικές δηλώσεις του Μάκη Κασνακίδη) ο έτερος μεγαλομέτοχος μαζί με τον Νίκο Νοτιά αναμένεται να σφραγίσει τη συναίνεσή του για εκκαθάριση της εταιρείας.

Εκτός της θέσης τους, δε, οι Supporters θα αποφασίσουν και το μέλος που θα την εκπροσωπεί στο νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ, το οποίο θα προκύψει την Τρίτη και θα είναι αυτό που θ’ αναλάβει να δρομολογήσει τις εξελίξεις για πτώχευση και επανεκκίνηση από την Γ’ κατηγορία. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: