Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Έτοιμο το πλάνο Μελισσανίδη!!

Οι γενικές συνελεύσεις Supporters και ΠΑΕ δρομολογούν τις εξελίξεις για πτώχευση της ομάδας και ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει έτοιμο το πλάνο για την επόμενη μέρα. Τι και ποιους περιλαμβάνει αυτό.

Έτοιμο το πλάνο Μελισσανίδη
Η σημερινή γενική συνέλευση των Supporters και η αυριανή των μετόχων της ΠΑΕ αναμένεται να επικυρώσει την πτώχευση της ΑΕΚ και την επανεκκίνησή της από την τρίτη κατηγορία. Η ομάδα θα περάσει σε καθεστώς οικονομικής εκκαθάρισης (τυπικά αυτό θα γίνει σε επόμενη ΓΣ τον Ιούνιο και μέχρι τότε ο Ανδρέας Δημητρέλος θα παραμείνει στη μεταβατική διοίκηση της ομάδας) και θα αρχίσει από το σημείο μηδέν, με στόχο την ταχύτερη επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει έτοιμο το πλάνο της επόμενης μέρας. Μπορεί την Τετάρτη να αναχωρεί με ομάδα επιχειρηματιών και επικεφαλής των Δημήτρη Μελισσανίδη για την Κίνα, όπου θα έχουν σειρά επαφών μεγάλης οικονομικής σημασίας, ωστόσο το νερό έχει ήδη μπει στο αυλάκι.

Συνεργάτες του θα «τρέξουν» τα ζητήματα που αφορούν την ΑΕΚ. Ο «τίγρης» έχει ήδη σχεδιάσει το ψηφοδέλτιο των Κοτσάτου και Αλεξίου που θα στηρίξει στις εκλογές της Ερασιτεχνικής (9/6), ενώ το σχέδιο προβλέπει τη δημιουργία μίας διοικούσας επιτροπής που θα ασχολείται αποκλειστικά με το ποδοσφαιρικό τμήμα και θα απαρτίζεται από παλιές δόξες της ομάδας.

Λέγεται πως για ηγετικό ρόλο προορίζει τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, κρούση φέρονται να έχουν δεχτεί οι Θωμάς Μαύρος και Στέλιος Μανωλάς, ενώ σίγουρος θεωρείται ο Βασίλης Δημητριάδης. Για το αγωνιστικό κομμάτι ο Μελισσανίδης μοιάζει να έχει καταλήξει στην απόφαση να αναθέσει την τεχνική ηγεσία στον Τραϊανό Δέλλα, με συνεργάτες τους Άκη Ζήκο και Βασίλη Μπορμπόκη και τον Νίκο Λυμπερόπουλο σε ρόλο τεχνικού διευθυντή.

Στο μεταξύ, σήμερα θα συζητηθεί στη Σούπερ Λίγκα η καταγγελία της ΑΕΚ κατά του Άρη για την αίτηση του τελευταίου για υπαγωγή στο άρθρο 99, που αποτελεί το τελευταίο χαρτί για παραμονή στην κατηγορία. Πάντως οι πιθανότητες δικαίωσης είναι ελάχιστες ως ανύπαρκτες και οι «κιτρινόμαυροι» δε φαίνεται να καίγονται πλέον.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: