Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Έτσι προετοίμασε τον ΠΑΟΚ

Τι έχει δοκιμάσει στις προπονήσεις ο Έλληνας τεχνικός και ποιος είναι ο στόχος του;
Ο ΓΧ, έχει δουλέψει σχεδόν αποκλειστικά στην ανάπτυξη της ομάδας, θέλοντας να θέσει ξεκάθαρο στόχο σε αυτή και να αποφύγει τη φλυαρία. Το ερωτηματικό αφορά το κατά πόσο έχει αφωμιώσει η ομάδα αυτό που θέλει ο προπονητής της.
Ο ΠΑΟΚ δούλεψε και πάνω στις στημένες φάσεις. Όχι κάνοντας κάτι πιο σύνθετο από αυτό που δούλεψε μέχρι τη μέρα που έφυγε ο Δώνης, αλλά κάτι πολύ πιο απλό αφού ξεκάθαρα η ομάδα δεν έπαιρνε αυτά που ήθελε από τις στημένες μπάλες μέχρι τώρα, χωρίς να υστερεί στα χτυπήματα με Λίνο και Λόρενς.
Στα πρόσωπα υπάρχει μία ξεκάθαρη λογική από τον ΓΧ. Η μπάλα καίει, παίζουν οι έμπειροι. Στη μάχη αυτών όμως, ένας φαίνεται να πηγαίνει στην άκρη και ο λόγος είναι για τον Κοστίν Λάζαρ.
Η μεταφορά του Κατσουράνη στην μεσαία γραμμή από τη στιγμή που ο Σίλντεφελντ είναι καλά, είναι δεδομένη. Δίπλα του δεν θα είναι ο Κάτσε που πάει σε δεύτερο ρόλο, αλλά ούτε και ο Λάζαρ που προφανώς πληρώνει τα αβίαστα λάθη του σε λάθος σημεία του γηπέδου.
Ο ΓΧ προτιμά τον Φωτάκη, ελπίζοντας προφανώς πως ο Καλαματιανός θα βοηθήσει περισσότερο στην ανάπτυξη, αφού αυτό είναι το ζητούμενο.
Στο δεξί άκρο της άμυνας ο ΓΧ προτιμά τον Έτο από το «παιδί του» Αποστολόπουλο, ενώ ο Σαλπιγγίδης πάει στα δεξιά αντί του Σεκού Ολίσε.
Ο υπηρεσιακός προπονητής του ΠΑΟΚ έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Βούκιτς, όμως ο Σέρβος προέρχεται από τραυματισμό και μέχρι να βρει ρυθμό ο Λόρενς ξεκινά στο αρχικό σχήμα πίσω από τον Κλάους.
Αν ο Ιρλανδός όμως δεν έχει ουσία στο παιχνίδι του, τότε είναι θέμα χρόνου να πάρει φανέλα βασικού ο Βούκιτς.
Πηγή: paok24.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: