Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

«Άδειασε» Φυντάνη η Παναχαϊκή!!

Τα παράπονά της για την εμφάνιση της ομάδας και την ήττα από την Νίκη Βόλου εξέφρασε η ΠΑΕ Παναχαϊκή μέσω ανακοίνωσής της, «αδειάζοντας» εν μέρει τον Ηλία Φυνάνη.

«Άδειασε» Φυντάνη η Παναχαϊκή
Η ήττα φέρνει γκρίνια.

Και στην Παναχαϊκή αυτή από την Νίκη Βόλου έφερε… ανακοίνωση.

Οι Πατρινοί εμφανίστηκαν προβληματισμένοι από την εικόνα της ομάδας και… άδεισαν τον τεχνικό, Ηλία Φυντάνη για τις ελάχιστες προπονήσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια του Πάσχα και πλέον τα πάντα είναι ανοιχτά όσον αφορά την συνεργασία των δύο πλευρών.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναχαϊκή λυπάται ιδιαίτερα τόσο για την ήττα όσο και για την εμφάνιση της ομάδας μας έναντι της Νίκης Βόλου. Δυστυχώς μετά την διακοπή του Πάσχα η ομάδα έκανε μόνο τρεις προπονήσεις και σταμάτησε τις προπονήσεις πολύ νωρίς πριν το Πάσχα. Η Παναχαϊκή είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να αντιμετωπίζεται ως μεγάλη ομάδα από όλους όσους εργάζονται και τρώνε ψωμί από αυτήν.

Οι παίκτες και οι προπονητές είναι πληρωμένοι με τον καλύτερο τρόπο και μόνο τον Απρίλιο πληρώθηκαν τρεις φορές και είναι αδιανόητο να εμφανίζουν αυτήν την εικόνα απέναντι σε μια ομάδα που είναι εδώ και τέσσερις μήνες απλήρωτη και έχει στον πάγκο της μόνο έναν προπονητή.

Δυστυχώς κάποιοι επαναλαμβάνουν τα ίδια λάθη και φέρνουν την διοίκηση σε πολύ δύσκολη θέση. Όποιος υποτιμά, όπως έγινε σήμερα, την αξία των νεαρών παικτών της Παναχαϊκής για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα θέτει τον εαυτό του εκτός ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: