Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

«Δυστυχώς κάποιοι δεν έχουν δικαίωμα στο όνειρο»

Η απογοήτευση που επικρατεί στις τάξεις του κόσμου του Αστέρα Τρίπολης είναι έκδηλη και στην ανακοίνωση των οργανωμένων φίλων της ομάδας.

«Δυστυχώς κάποιοι δεν έχουν δικαίωμα στο όνειρο»
Έκαναν την μεγαλύτερη εκδρομή της ιστορίας τους, όμως έφυγαν από το Ολυμπιακό Στάδιος της Αθήνας απογοητευμένοι. Οι οργανωμένοι οπαδοί του Αστέρα Τρίπολης, μια μέρα μετά τον χαμένο τελικό της ομάδας τους από τον Ολυμπιακό, εξέδωσαν ανακοίνωση για να εκφράσουν τον θυμό τους και κυρίως την πικρία τους για τα όσα έγιναν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Εχθές 11 Μαΐου 2013 στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας έγινε μια σφαγή χωρίς προηγούμενο κατά της αγαπημένης μας ομάδας του Αστέρα Τρίπολης.

Εχθές νιώσαμε στο πετσί μας όλη την αλητεία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Δυστυχώς η ομάδα που υποστηρίζουμε δεν έχει κάθε μέρα την ευκαιρία να διεκδικήσει έναν τίτλο και εμείς απλά θέλαμε να αφήσουν να τον διεκδικήσουμε επί ίσοις όροις αλλά κάποιοι άλλο είχαν άλλη άποψη και αποφάσισαν να τον κλέψουν μέσα από τα χέρια μας με τον πιο χυδαίο τρόπο.

Δυστυχώς για κάποιους οι μόνοι που έχουν δικαίωμα στο όνειρο είναι οι ομάδες της Αθήνας και κάνουν τα πάντα για να μην πρωταγωνιστούν οι ομάδες της Περιφέρειας.

Δυστυχώς υπάρχουν ακόμα πρόβατα που πανηγυρίζουν αυτόν τον κλεμμένο τίτλο.

Δυστυχώς κάποιοι ήθελαν να χαλάσουν την γιορτή σε 13.000 συγκινητικούς Αρκάδες που ταξίδεψαν 160 χιλιόμετρα για να δουν αυτή την κωμωδία.

Τέλος να ξέρουν κάποιοι ότι χθες μας έκαναν εχθρούς και θα μας έχουν για πάντα απέναντί τους.

ΟΠΑΔΟΙ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
TIGERS ΑΘΗΝΑΣ

Υ.Γ. Ελπίζουμε επιτέλους όλοι αυτοί που τα έχουν βάλει με τους οπαδούς να ξεκινήσουν να ψάχνουν τους πραγματικούς hooligans. Αυτούς που φοράνε κουστούμια και διαιτητικές στολές.

Υ.Γ.2 Εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά στην αγαπημένη μας ομάδα όσο και αν θέλουν κάποιοι να μας διώξουν από τα γήπεδα.

Υ.Γ. 3 Ευχαριστούμε τους παίκτες, τους προπονητές και τους κύριους Μπάκο και Καϋμενάκη για όλες τις χαρές που μας έχουν χαρίσει.

ΜΟΝΟ ΑΣΤΕΡΑΣ , ΜΟΝΟ ΤΡΙΠΟΛΗ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: