Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Το αντίο του Φέργκιουσον στο «Ολντ Τράφορντ»

Tο κοινό του «Ολντ Τράφορντ», αποχαιρέτησε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, στην τελευταία του ομιλία ως προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός:

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οπαδούς, τους ποδοσφαιριστές, τη διοίκηση και τον κόσμο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είμαι πραγματικά πολύ τυχερός που είχα την ευκαιρία να δουλέψω στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ευχαριστώ τους παίκτες για την φετινή, φανταστική κατάκτηση του τίτλου. Στις δύσκολες στιγμές η ομάδα με στήριξε. Εσείς, να στηρίξετε τον νέο προπονητή. Η απόσυρσή μου δεν σημαίνει και το τέλος της σχέσης μου με τον σύλλογο. Απλά θα την παρακολουθώ σαν διασκέδαση και δεν θα... υποφέρω. Πάντως, όλες οι εμπειρίες από τις ανατροπές, τους τίτλους, τα γκολ στα τελευταία λεπτά, τις νίκες και τις ήττες, ήταν πολύ σημαντικές για όλους μας.

Ο Σκόουλς σταματάει σήμερα. Είναι από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές αυτής της ομάδας. Του εύχομαι τα καλύτερα. Εύχομαι καλή ανάρρωση και στον Ντάρεν Φλέτσερ με το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί. Να ξέρετε ποια φανέλα φοράτε και να προσπαθήσετε να ανταποκρίνεστε πάντα στις απαιτήσεις, τις προσδοκίες και το μέγεθος του συλλόγου. Ευχαριστώ την οικογένειά μου. Να είστε όλοι καλά... Σας ευχαριστώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: