Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Φτού κι απ’ την αρχή!!

Ο «στριμωγμένος» ΠΑΟΚ με το θολωμένο μυαλό και το οφσάιντ. Ποιος ανακατεύει την τράπουλα και γιατί έχυσε το γάλα; «Ντου στα Αποδυτήρια» μετά την 1η αγωνιστική στα πλέι οφ που ήρθαν τα πάνω – κάτω. Όχι ότι δεν τα λέγαμε από χθες στην στήλη. Ότι, δηλαδή, ο ΠΑΟΚ είναι ο πιο στριμωγμένος απ’ όλους για τα πλέι οφ, ενώ οι άλλες τρείς ομάδες έχουν σαφώς λιγότερο άγχος. Ούτε, βέβαια, όπως γράφαμε, έχει παίξει και καμία μπαλάρα μέσα στην σεζόν ο δικέφαλος για να πεις ότι αποτελεί φόβητρο.
Στην κόψη του ξυραφιού
Και τι είδαμε την 1η αγωνιστική; Όχι μόνο ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά για να καθαρίσει την πρωτιά από την πρεμιέρα, μετά την ήττα του Αστέρα, αλλά τώρα είναι πλέον όλοι στο κόλπο με πάνω – κάτω ίδιες βαθμολογικές πιθανότητες για το εισιτήριο στα προκριματικά τσάμπιονς λιγκ. Και κάθε ματς από εδώ και πέρα θα είναι στην κόψη του ξυραφιού.
Με μυαλό θολωμένο
Ο Αστέρας, λοιπόν, για να τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, δεν ήταν καλός και ο ΠΑΣ τσέπωσε το τρίποντο. Πατούσε καλύτερα στο γήπεδο η ομάδα των Ιωαννίνων, ενώ η Τρίπολη είχε μείνει στον τελικό κυπέλλου. Το μυαλό της, δηλαδή, ήταν ακόμα θολωμένο από τον αγώνα του Σαββάτου. Είχε και τις απουσίες, έτσι ο ΠΑΣ έβαλε το τρίποντο στο σακούλι. Και ο Αστέρας έμεινε στα δυο ποντάκια.

Με οφσάιντ
Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, όχι μόνο με νίκη θα έφτανε τους εφτά βαθμούς με το καλημέρα, όχι μόνο θα άφηνε τέσσερις και πέντε πόντους πίσω όλους τους αντιπάλους του, αλλά προηγήθηκε κιόλας και με γκολ οφσάιντ. Όλα δεξιά του ήρθαν. Μισή ωρίτσα, λοιπόν, είχε το ματς, ο καθένας σκεφτόταν λογικά ότι «το πήρε το διπλό ο δικέφαλος».
Ανακάτευε την τράπουλα
Ο Ατρόμητος, όμως, δεν το’ βαλε κάτω. Συνέχισε να παλεύει όπως πριν, με τον ΠΑΟΚ να έχει επαναπαυθεί στο 0-1. Οι Περιστεριώτες προσπαθούσαν, όπως έκαναν από την αρχή του αγώνα, ο Παράσχος συνέχεια ανακάτευε την τράπουλα, ο Γεωργιάδης φαινόταν σαστισμένος στον πάγκο, κι από δυο στημένες φάσεις ήρθε η ανατροπή. Πήραν τα πάνω τους οι γηπεδούχοι και κοιτάνε κι αυτοί πλέον πιο αισιόδοξα τη συνέχεια. Δεν είναι μικρό πράγμα να κάνεις τέτοια ανατροπή. Και, σε γενικές γραμμές, ο Ατρόμητος ήταν βελτιωμένος.
Έχυσε το γάλα
Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, την κλώτσησε την καρδάρα στο τέλος και το έχυσε το γάλα. Μια από τα ίδια με το πώς ήταν και στην κανονική διάρκεια της σεζόν, δηλαδή. Και τώρα όλα είναι ανοιχτά. Από τον δικέφαλο που είναι πρώτος, μέχρι την Τρίπολη που έμεινε τέταρτη, η κάθε ομάδα έχει τις δικές της ελπίδες για τις επόμενες πέντε αγωνιστικές.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: