Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

«Ο ΠΑΟΚ ήταν ένα χάλι»!

Ο παλαίμαχος παίκτης του ΠΑΟΚ, Μιχάλης Λεοντιάδης, μιλώντας στον Arena 89.4 fm για το χτεσινό (15/5) “κάζο” του “Δικεφάλου” στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο, επισήμανε πως ήταν μια… τραγωδία, από την οποία διασώθηκαν οι Λίνο και Καμαρά, ενώ εξέφρασε την απορία του για το λόγο που δεν αγωνίστηκε ο Κάτσε και έπαιξε ο Φωτάκης.
Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε:
Για το νέο “βατερλο” του ΠΑΟΚ:  “Τραγωδία, τραγωδία! Δεν παίξαμε μπάλα. Θα το πω πρώτη φορά, ήμασταν ένα χάλι. Μόνο για το Λίνο μπορώ να πω καλά λόγια. Τι να πω γι’ αυτό το παιδί; Μόνο αυτός έπαιζε και ο Καμαρά. Όλοι οι άλλοι έπαιζαν;
Και για τον Ιτάνζ, επειδή μου λένε πολλά, εγώ λέω πως δεν φταίει στο δεύτερο γκολ. Άνοιξε το τοίχος και ήταν στην απέναντι γωνιά του. Προσπάθησε, έπεσε, αλλά δεν την έπιασε. Τι να έκανε; Ούτε στο πρώτο γκολ έφταιγε. Ακούω κάτι αστειότητες επειδή έπαιζε στον Ατρόμητο μέχρι προσφάτως και έκανε υποτίθεται τέτοια λάθη.
Για τον Κάτσε: “Εγώ να ρωτήσω κάτι; Τον Κάτσε γιατί τον άφησε έξω; Ο Κάτσε κόβει, ο Κάτσε δίνει πάσεις, μοιράζει παιχνίδι. Και παίζει ο Φωτάκης; Δεν έχω κάτι με το παιδί, αλλά είναι δυνατόν να μην παίζει ο Κάτσε; Έχω τρελαθεί, θα πάμε νοσοκομείο, θα πάθουμε καρδιά”!
Για τους παίκτες: “Πρέπει να συνειδητοποιήσουν κάποια πράγματα, να βγούμε Τσάμπιονς Λιγκ. Γι’ αυτό ζούμε. Δεν φταίει ο Γεωργιάδης, τι να κάνει ο Γιώργος; Ποδοσφαιρικά γνωρίζουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ πως είναι καλύτεροι, δεν μπορούν να κερδίσουν από μόνοι τους; Χρειάζεται να τους το πει ο προπονητής; Με τις φανέλες μόνο δεν κερδίζουμε.
Για την επόμενη μέρα: “Τώρα έρχεται το άγχος. Αν νικούσε ο ΠΑΟΚ, θα τελείωνε το παραμύθι. Και η ισοπαλία μια χαρά ήταν, κέρδιζε τον ΠΑΣ και έβγαινε πρώτος. Πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσει την Κυριακή ο ΠΑΟΚ. Δεν έχει πως και γιατί. Πρέπει να κερδίσουν! Ο Γκαρσία μόνο με τις φωνές, θα εμψύχωνε τους συμπαίκτες του και θα άλλαζε το παιχνίδι. Ο άνθρωπος έχει παίξει Ρεάλ, Μίλαν, τι να λέμε τώρα; Θα έπαιζε μπάλα. Εντάξει, δεν έχει τρεξίματα, τι να κάνουμε;”
Τέλος, έστειλε ξανά το μήνυμά του για το επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΣ: “ΠΑΟΚ είσαι, πρέπει να κερδίσεις…”
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: