Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Πρίντεζης: «Δεν ήθελα να προσβάλω τον Παναθηναϊκό»

Ο Γιώργος Πρίντεζης έδωσε διευκρινίσεις για το χαρακτηρισμό «πράγμα» σχετικά με τη φανέλα του Παναθηναϊκού που δεν ήχησε ευχάριστα στα αυτιά των φίλων των «πράσινων». «Δεν ήθελα να προσβάλω», τόνισε.

Πρίντεζης: «Δεν ήθελα να προσβάλω τον Παναθηναϊκό»
Η ατάκα του Γιώργου Πρίντεζη «δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα φόραγα ποτέ αυτό το πράγμα», αναφερόμενος στη φανέλα του Παναθηναϊκού, προκάλεσε πολλές συζητήσεις μετά την προβολή της συνέντευξής του στην εκπομπή «Βράδυ» του ΑΝΤ1 και τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Ο ίδιος ο φόργουορντ του Ολυμπιακού έσπευσε αμέσως να διευκρινίσει πως η συγκεκριμένη αναφορά έγινε πάνω στην κουβέντα και δεν αποτελεί ένδειξη ασέβειας απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Να τι έγραψε στη σελίδα του στο Facebook ούτε καν μία ώρα μετά την προβολή της συνέντευξης: «Προς αποφυγή παρεξηγήσεων σχετικά με τη δήλωση μου για φανέλα αντίπαλης ομάδας ως "πράγμα" θέλω να πω ότι δεν ολοκλήρωσα τη σκέψη μου με αποτέλεσμα ν’ ακουστεί διαφορετικά απ’ αυτό που πιστεύω και που ήθελα να βγει. Καταλαβαίνω ότι δεν ακούστηκε ωραία και θέλω να εξηγήσω ότι σε καμία περίπτωση δεν θα υποβάθμιζα καμία ομάδα και ιδιαίτερα ένα τέτοιο ιστορικό σύλλογο με συμπαίκτες-φίλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: