Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

«Είμαι γέρος για το εξωτερικό»

Μιλώντας για το μέλλον του, ο Γιουπ Χάινκες απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο να εργαστεί εκτός Γερμανίας, λόγω της προχωρημένης ηλικίας του.

«Είμαι γέρος για το εξωτερικό»
Οδηγεί την Μπάγερν Μονάχου από επιτυχία σε επιτυχία. Μετά το πρωτάθλημα Γερμανίας, είναι έτοιμος να κατακτήσει το Κύπελλο της χώρας, καθώς και το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Γιουπ Χάινκες, όμως, μετά από μια εξαιρετική χρονιά, είναι υποχρεωμένος να παραδώσει τη θέση του στον Πεπ Γκουαρντιόλα, μετά την απόφαση της διοίκησης των Βαυαρών να προσλάβει τον πρώην τεχνικό της Μπαρτσελόνα.

Μιλώντας για τα μελλοντικά του σχέδια, ο Χάινκες απέκλεισε το ενδεχόμενο να εργαστεί σε ομάδα εκτός Γερμανίας. «Αν ήμουν 15 χρόνια νεώτερος, θα μπορούσα να λάβω σοβαρά υπόψη μου το ενδεχόμενο να εργαστώ στο εξωτερικό. Τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Πρώτα από όλα δεν αισθάνομαι αρκετά δυνατός για μια τόσο δραστική αλλαγή. Αλλά ακόμα και να ήθελα, δεν θα μπορούσα να βρω ομάδα στο εξωτερικό, αφού οι πρόεδροι προτιμούν έναν νέο προπονητή και δύσκολα θα πόνταραν σε ένα γερασμένο… άλογο», ήταν η εκτίμηση του 68χρονου προπονητή της Μπάγερν Μονάχου.

Συνεπώς το μέλλον του είναι συνδεδεμένο με την πατρίδα του. «Αυτό θα μπορώ να το πω με σιγουριά μετά το τέλος του τελικού του Κυπέλλου Γερμανίας. Μέχρι τότε δεν έχω το χρόνο να σκεφτώ αυτά που θα κάνω μετά το καλοκαίρι. Το μόνο βέβαιο είναι πως μου μένει ακόμα ένα παιχνίδι πρωταθλήματος, ένα κυπέλλου και ένα Τσάμπιονς Λιγκ για να ολοκληρώσω την πορεία μου με τη Μπάγερν Μονάχου. Την οποία θέλω να ολοκληρώσω με νίκες», τόνισε ο Γιουπ Χάινκες.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: