Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

«Είχα συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ»

taularidis
Ο κεντρικός αμυντικός του Ατρομήτου, Στάθης Ταυλαρίδης, μιλώντας στον “Arena 89.4 fm” επιβεβαίωσε την συμφωνία που είχε με ανθρώπους του ΠΑΟΚ τα τελευταία δύο χρόνια, οι οποίες τελικώς δεν επικυρώθηκαν και ήταν ιδαίτερα καυστικός στους χαρακτηρισμούς του, καθώς υπογράμμισε πως είναι “κρίμα για μια τόσο μεγάλη ομάδα να λειτουργεί με τέτοιους ερασιτεχνισμούς που δε γίνονται ούτε σε ομάδα τοπικού πρωταθλήματος” κι όπως επίσης πως αν αναφερθεί σε λεπτομέρειες θα γελάσει και… ο κάθε πικραμένος! Ακόμη, μίλσε για τη χτεσινή νίκη της ομάδας του κόντρα στο “δικέφαλο” αλλά και την συνέχεια των play off.
Αναλυτικά, τα όσα αποκαλυπτικά είπε ο Ταυλαρίδης είναι τα εξής:
Για τις συμφωνίες που είχε κάνει με ανθρώπους του ΠΑΟΚ τα δύο τελευταία χρόνια να έρθει στην ομάδα, αλλά αυτοί… δεν τον σεβάστηκαν: “Όλοι στη Θεσσαλονίκη γνωρίζουν πολύ καλά πως είχα συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ πριν δύο χρόνια. Απλώς, με πίκρανε το γεγονός πως άνθρωποι που έχουν παίξει στο εξωτερικό, που τους έχουν διδάξει πρώτα να σέβονται τον άνθρωπο και μετά τον παίκτη, δε με σεβάστηκαν. Δε θέλω να αναφερθώ περαιτέρω, δεν με αρέσει να δίνω τροφή για σχόλια, εκτός κι αν με προκαλέσουν. Αν με προκαλέσουν, θα πω με λεπτομέρειες τί έγινε τα τελευταία δύο χρόνια με τον ΠΑΟΚ και θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος. Κρίμα για τον ΠΑΟΚ που είναι μια τόσο μεγάλη ομάδα αλλά έχει ανθρώπους που λειτούργησαν κατ’ αυτόν τον τρόπο, με ερασιτεχνισμούς. Αυτά που έγιναν μεταξύ μας δεν γίνονται ούτε σε ερασιτεχνικά σωματεία, σε τοπικά πρωταθλήματα”.
Για τη χτεσινή επικράτηση του Ατρόμητου επί του ΠΑΟΚ: “Απρόσμενη για εσάς, όχι για εμάς. Είχαμε διαβάσει πολύ καλά τον ΠΑΟΚ, γνωρίζαμε πως έχει κακή ψυχολογία, μετά και την αλλαγή προπονητή. Ήμασταν κυρίαρχοι από το πρώτο ημίχρονο και στο τέλος καταφέραμε και κερδίσαμε”.

Έχουμε αποδειχθεί κακός δαίμονας του ΠΑΟΚ. Γίνονται αυτά στο ποδόσφαιρο όμως. Είχαμε εντοπίσει τα πλεονεκτήματα του ΠΑΟΚ και τα μπλοκάραμε και χτυπήσαμε στις αδυναμίες που διαπιστώσαμε. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από ένα γκολ οφ σάιντ, όπως είδαμε όλοι στο ριπλέι, αλλά συμβαίνουν κι αυτά, ανθρώπινα λάθη είναι.


Θέλω να δώσω και συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου που παρά το γεγονός πως βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και απόμεναν 30 λεπτά για τη λήξη του παιχνιδιού μέσα στην έδρα μας, καταφέραμε και γυρίσαμε το παιχνίδι”.


Για τη δυναμική της ομάδας του αλλά και την έλλειψη φυσικής κατάστασης που διέκρινε στους παίκτες του ΠΑΟΚ μετά το γκολ τους: “Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και ατομικές μονάδες, όπως ο Ναπολεόνι, ο Σουμπίνιο, ο Ουντότζι με την ταχύτητά του. Ένα πράγμα που διαπίστωσα στον ΠΑΟΚ ήταν πως υπήρχε θέμα με την φυσική κατάσταση. Αντιλαμβανόμουν πως δεν είχαν δυνάμεις πλέον οι παίκτες του ΠΑΟΚ και όλοι μαζί ανεβήκαμε πιο ψηλά, πιέσαμε και ανατρέψαμε το σκορ.


Για τη συνέχεια των play off αλλά και για τις ομάδες που συμμετέχουν σε αυτά: “Όλα είναι ανοιχτά πλέον. Εγώ περίμενα να σας πω την αλήθεια να πάρει αποτέλεσμα ο ΠΑΣ, διότι ο Αστέρας ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση, από τον τρόπου έχασαν το κύπελλο. Είδε όλη η Ελλάδα πώς έχασαν και αυτό τους επηρέασε, αλλά εκτιμώ πως θα ανεβάσει και πάλι στροφές ο Αστέρας.
Ο ΠΑΣ, θεωρώ, πως είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους στην ομάδα, καθώς υπήρχαν μεγάλα προβλήματα οικονομικής φύσεως στην αρχή της χρονιάς. Τους βγάζω το καπέλο και τους εύχομαι ό,τι καλύτερο”.


Για το ενδεχόμενο ο ΠΑΟΚ να μην καταφέρει να βγει πρώτος στη μίνι διοργάνωση: “Για τον ΠΑΟΚ, σίγουρα, θα είναι μεγάλη αποτυχία εάν δεν καταφέρει να πετύχει και αυτόν τον στόχο, μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη και το κύπελλο. Και ειδικά από την ώρα που υπάρχει ευημερία σε όλους τους τομείς στην ομάδα με την παρουσία του κου Σαββίδη, πληρώνονται κανονικά οι παίκτες και τα στελέχη, σε μια εποχή που οι περισσότερες ομάδες έχουν μεγάλα οικονομικά προβλήματα”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: