Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

“Οι παίκτες πέρασαν τα πάνδεινα”

Ο τεχνικός διευθιυντής του Άρη, Κυριάκος Μπιμπισίδης, φιλοξενήθηκε στον “Arena 89.4 fm” και μίλησε για τη φετινή πολύ δύσκολη σεζόν της ομάδας, τα συναισθήματα που έμειναν από αυτή, την επόμενη μέρα στα διοικητικά του σύλλογου, όπου εξέφρασε τη στήριξή του στο Λάμπρο Σκόρδα αλλά και στα φιλικά που γίνονται τελευταία και τελευταίο είναι το σημερινό (16/5) στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό.
Για τη φετινή εφιαλτική σεζόν: “Σίγουρα, ήταν μια από τις χειρότερες χρονιές, αλλά στο τέλος καταφέραμε και την σώσαμε. Δεν πρέπει να είναι στόχος σε καμία περίπτωση η σωτηρία γι μια ομάδα με τόσο μεγάλο μέγεθος, αλλά από την ώρα που υπήρχαν δύσκολες συνθήκες, κατορθώσαμε να παραμείνουμε στην κατηγορία παρά τις δυσκολίες
Για τα συναισθήματα που άφησε αυτή η χρονιά: “Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Από την μια υπάρχει χαρά και ανακούφιση που η ομάδα σώθηκε αλλά από την άλλη λύπη για το γεγονός πως μια ομάδα όπως ο Άρης παλεύει για τη σωτηρία του. Οι παίκτες πέρασαν όμως τα πάνδεινα, άλλαξαν πέντε προπονητές. Κι εδώ θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Σούλη Παπαδόπουλο και στο επιτελείο του που έσωσαν την ομάδα αλλά και στη διοίκηση του κυρίου Λάμπρου Σκόρδα, που βοήθησε πολύ ψυχολογικά τους παίκτες”.
Για την επόμενη μέρα και ποιον θεωρεί καταλληλότερο να αναλάβει την ΠΑΕ: “Το ζήτημα είναι ότι θα πρέπει να αλλάξουν τα πράγματα στην επόμενη μέρα, να υπάρξουν άνθρωποι που θα προσδώσουν δυναμική διοικητικά και οικονομικά στον Άρη και για την οποία θεωρώ καταλληλότερο τον κο Σκόρδα, ο οποίος δείχνει να έχει μάθει από τα λάθη του και να μπορεί να δώσει λύσεις στα προβλήματα που υπάρχουν”.
Για το λόγο που παίζει φιλικά ο Άρης τελευταίως: “Γίνονται για να αξιολογηθούν κάποιοι παίκτες νεαροί, οι οποίοι κυρίως δεν είχαν μεγάλο ή ελάχιστο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα και να διαπιστώσει ο προπονητής τις δυνατότητές τους. Επίσης, διότι δεν γίνεται να έχουν τόσο μεγάλη αποχή μέχρι την ώρα που θα ξεκινήσει η προετοιμασία”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: