Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Αγοράζει τον Γκαργκάνο η Ίντερ!!

Παίκτης της Ίντερ και με τη… βούλα θα είναι από το καλοκαίρι ο Βάλτερ Γκαργκάνο, αφού η διοίκηση των «νερατζούρι» αποφάσισε να πληρώσει τη ρήτρα και να τον αποκτήσει από τη Νάπολι.

Αγοράζει τον Γκαργκάνο η Ίντερ
Το περασμένο καλοκαίρι αποχαιρετούσε τη Νάπολι και μετακόμιζε στο Μιλάνο για λογαριασμό της Ίντερ. Ωστόσο, δεν είπε «αντίο» στους φίλους της ομάδας του ιταλικού Νότου, αφού είχε δοθεί δανεικός για έναν, μόνο, χρόνο. Ο Βάλτερ Γκαργκάνο, όμως, φαίνεται πως θα το πει το «αντίο» αυτό, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν από την πρωτεύουσα της Λομβαρδίας, η διοίκηση της Ίντερ προτίθεται να πληρώσει τη ρήτρα στη Νάπολι και να αποκτήσει το 100% των δικαιωμάτων του.

Αν και ο παίκτης δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή του τους «νερατζούρι» και τον τελευταίο καιρό όλα έδειχναν πως θα επέστρεφε στους «παρτενοπέι», τις τελευταίες ώρες παρατηρήθηκε μια αλλαγή στη στάση της διοίκησης, η οποία ήρθε σε επαφή με αυτή της Νάπολι και συμφώνησαν σε όλα.

Αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες των ιταλικών μέσων ενημέρωσης, στα ταμεία της Νάπολι θα μπουν περίπου 5 εκατ. ευρώ τον ερχόμενο Ιούλιο και ο παίκτης θα ανήκει εξ’ ολοκλήρου στην ομάδα του Μιλάνου. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: