Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Πιέζει η Βαλένθια τον Βαλβέρδε!!

Μια απάντηση από τον Βαλβέρδε για την παραμονή του ή όχι ζήτησαν οι υπεύθυνοι της Βαλένθια.

Πιέζει η Βαλένθια τον Βαλβέρδε
Να πιέσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε προσπαθούν οι υπεύθυνοι της Βαλένθια σχετικά με την παραμονή του ή όχι στον πάγκο της ομάδας.

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα ο Μπραούλιο Βάθσκεθ σε επικοινωνία που είχε με τον Ισπανό τεχνικό του ζήτησε να μάθει τις σκέψεις του σχετικά με το μέλλον του.

Ο Βαλβέρδε του έκανε γνωστό ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμη και πως θέλει να περιμένει μέχρι την εκλογή της νέας διοίκησης για να έχει συνάντηση με τον πρόεδρο και να του δώσει απαντήσεις για κάποια καίρια ζητήματα που θα αφορούν το μπάτζετ και τους στόχους της ομάδας λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν ο Βάθσκεθ να ζητήσει από τον Βαλβέρδε να του δώσει μια απάντηση μέσα στις επόμενες ημέρες, επισημαίνοντάς του όμως ότι η πρόθεση όλων στην ομάδα είναι εκείνος να παραμείνει στον πάγκο με την απεριόριστη στήριξη όλων.

Εκτιμάται ότι πρόκειται ο Βαλβέρδε να του απαντήσει αλλά αυτή θα κρατηθεί μυστική μέχρι και το τέλος της σεζόν.

Θυμίζουμε ότι ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού φέρεται να αποτελεί τον πρώτο στόχο της διοίκησης της Αθλέτικ Μπιλμπάο για τον πάγκο της καθώς ο Μαρσέλο Μπιέλσα θα αποτελέσει παρελθόν. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: