Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Συνελήφθη ο Ρεμί για βιασμό!!

Μπελάδες με την αστυνομία και το νόμο έχει ο Λοΐκ Ρεμί της ΚΠΡ με τις βρετανικές Αρχές να προχωρούν στη σύλληψή του, καθώς ο Γάλλος στράικερ κατηγορείται για βιασμό!

Συνελήφθη ο Ρεμί για βιασμό!
Όπως μετέδωσε το «ITV», ο 26χρονος δέχθηκε μια επίσκεψη από μια γυναίκα 34 ετών στο διαμέρισμά του, η οποία νόμιζε πως θα τον βρει μόνο του, ωστόσο συνειδητοποίησε πως στο μέρος βρισκόταν ο ξάδερφος και ένας φίλος του άσσου των Ρέιντζερς.

Οι τρεις, της προσέφεραν ...ένα ποτό και εκείνη έχασε τις αισθήσεις της και όταν ξύπνησε –μετά από ώρες- ισχυρίστηκε πως ήταν γυμνή και οι τρεις άνδρες ...παρόντες. Μετά από καταγγελία της στην αστυνομία, ο Ρεμί και οι άλλοι δύο συνελήφθησαν το πρωί της Τετάρτης.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας ανέφερε: «Οι αστυνομικοί ερευνούν μια κατηγορία βιασμού, που έγινε στην περιοχή του δυτικού Λονδίνου στις 6 Μαΐου. Η κατηγορία έφτασε σε εμάς στις 8 του μήνα, αφού η γυναίκα έκανε την κατηγορία σε γειτονικό τμήμα μια ημέρα νωρίτερα. Το θύμα ισχυρίζεται πως βιάστηκε από τρεις άνδρες. Το πρωί της 15ης Μαΐου, οι τρεις τους συνελήφθησαν και θα παραμείνουν στο κρατητήριο σε αστυνομικό τμήμα του δυτικού Λονδίνου μέχρι νεοτέρας».

Από την πλευρά του, ο λονδρέζικος σύλλογος ανέφερε: «Είμαστε ενήμεροι για τις κατηγορίες, αλλά όσο προχωρούν οι έρευνες της αστυνομίας δεν θα κάνουμε περαιτέρω σχόλια».

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: