Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Μπενίτεθ: «Στην Παρί; Ποτέ δεν ξέρεις»

Ο Ράφα Μπενίτεθ συνεχάρη τους παίκτες του για την κατάκτηση του Europa League και άφησε ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του.

Μπενίτεθ: «Στην Παρί; Ποτέ δεν ξέρεις»
Ανακουφισμένος για την κατάκτηση του Europa League με την Τσέλσι εμφανίστηκε ο Ράφα Μπενίτεθ μετά τον τελικό απέναντι στην Μπενφίκα. Παράλληλα άφησε τα πάντα ανοικτά για το μέλλον του, που πάντως είναι σίγουρα μακριά από τους «μπλε».

«Ήταν μια εξαιρετική εμφάνιση από μέρους μας, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Παίξαμε απέναντι σε μια πολύ καλή και δυνατή ομάδα. Είμαι χαρούμενος και περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου», δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός και πρόσθεσε: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε φρεσκάδα και ενέργεια, οπότε έπρεπε να συμβιβαστούμε στις ανάγκες του αγώνα. Όλοι οι παίκτες μου είχαν δουλέψει πάρα πολύ όλη τη σεζόν και είμαι περήφανος για αυτούς. Δεν ήταν εύκολο, όμως τέλος καλό - όλα καλά».

Ερωτηθείς για το δικό του μέλλον, μιας και αποχωρεί από την Τσέλσι, και συγκεκριμένα για τη φημολογία περί… Παρί Σεν Ζερμέν, ο Μαδριλένος προπονητής απάντησε: «Ποτέ δεν ξέρεις; Έχουμε ακόμη ένα ματς για το πρωτάθλημα. Θα έχουμε χρόνο για να δούμε μετά τα θα κάνω στο μέλλον».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: