Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Με τριετή φυλάκιση απειλείται ο βοηθός του Κόντε!!

Ποινή φυλάκισης 3 ετών και 4 μηνών για ανθρωποκτονία από αμέλεια, πρότεινε ο εισαγγελέας για τον Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος ενεπλάκη σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα το 2011.

Με τριετή φυλάκιση απειλείται ο βοηθός του Κόντε
Το βράδυ της Πρωτοχρονιάς του 2011 συνέβη ένα τραγικό, όσο και παράξενο, αυτοκινητιστικό δυστύχημα στον ιταλικό αυτοκινητόδρομο Α4. Δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν και ανατράπηκαν καθώς ταξίδευαν με κανονική ταχύτητα. Πάνω στο ένα έπεσε ένα τρίτο αμάξι, ο οδηγός του οποίου δεν πρόλαβε να φρενάρει. Από τα συντρίμμια των τριών αυτοκινήτων άρχισαν να βγαίνουν οι επιβαίνοντες, οι οποίοι δεν έφεραν σοβαρά τραύματα, αλλά ήταν σοκαρισμένοι.

Εκείνη τη στιγμή έφτανε στο σημείο της σύγκρουσης με μεγάλη ταχύτητα, αλλά κάτω από το επιτρεπόμενο όριο, το αυτοκίνητο πολυτελείας που οδηγούσε ο πρώην αμυντικός της Γιουβέντους και νυν βοηθός του Αντόνιο Κόντε, Μάσιμο Καρέρα. Ο Καρέρα δεν είδε τα τρακαρισμένα αυτοκίνητα μέσα στο σκοτάδι και έπεσε με δύναμη πάνω σε ένα από αυτά, προκαλώντας τον ακαριαίο θάνατο δύο 23χρονων φοιτητριών και τον σοβαρό τραυματισμό μίας τρίτης.

Στη δίκη που ακολούθησε και που ολοκληρώνεται εντός των ημερών, ο εισαγγελέας πρότεινε ποινή φυλάκισης 3 ετών και 4 μηνών, για ανθρωποκτονία από αμέλεια, στον Μάσιμο Καρέρα. Η απόφαση, ωστόσο, θα παρθεί από το προεδρείο του Δικαστηρίου και αναμένεται τις επόμενες μέρες. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: