Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

«Δεν γίνεται να αποκαλύψουμε τις μεταγραφές της Μπάρτσα»

Άκρως αινιγματικός σχετικά με τον μεταγραφικό σχεδιασμό της Μπαρτσελόνα ενόψει της νέας σεζόν παρουσιάστηκε ο Τόνι Φρέιξα, δηλώνοντας απόλυτα σίγουρος πως το ρόστερ θα ενισχυθεί σημαντικά.

«Δεν γίνεται να αποκαλύψουμε τις μεταγραφές της Μπάρτσα»
Ο εκπρόσωπος επικοινωνίας των «μπλαουγκράνα» σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε τόνισε πως ο σύλλογος έχει ξεκινήσει ήδη διαπραγματεύσεις για μεταγραφές και πως ο αριθμός των νεοαποκτηθέντων θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από τις διαθέσεις της διοίκησης.

«Ο αριθμός των παικτών είναι μία απόφαση που θα πάρει μόνο η διοίκηση. Ο λόγος για τον οποίο δεν αποκαλύπτουμε ονόματα παικτών με τους οποίους διαπραγματευόμαστε είναι αποκλειστικά για να μην επηρεάσουμε τις συζητήσεις. Το σίγουρο είναι πως θα ανέβουμε επίπεδο», ήταν το αρχικό σχόλιο του εκπροσώπου Τύπου των Καταλανών.

Όσον αφορά το θέμα της επικείμενης αποχώρησης του Βίκτορ Βαλντές, τόνισε: «Η τελευταία ενημέρωση που έχουμε είναι ότι δεν θα ανανεώσουμε μετά τις 30 Ιουνίου του 2014, τώρα όμως έχουμε 2013... Είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας που θα μπορούσαμε να έχουμε στην ομάδα, αλλά έχει πάρει μία αυστηρά προσωπική απόφαση».

Για την κατάκτηση του 22ου πρωταθλήματος στην ιστορία του συλλόγου ο Φρέιξα, δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένος για αυτόν τον τίτλο. Ακόμη και στους πανηγυρισμούς μπορεί να διαπιστώσει κανείς ότι οι παίκτες μας ξεχωρίζουν».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: