Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Για ψώνια ήρθε, όχι για μπάλα, ρε παιδιά...!!

Ξαφνική επίσκεψη στο Μιλάνο πραγματοποίησε ο Λιονέλ Μέσι, «τροφοδοτώντας» μεταγραφικά σενάρια, τα οποία γρήγορα αποδείχτηκαν… «όνειρα θερινής νυκτός».

Για ψώνια ήρθε, όχι για μπάλα, ρε παιδιά...
Έχοντας ολοκληρώσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του με τη Μπαρτσελόνα, μετά τον τελευταίο τραυματισμό του, ο οποίος θα τον κρατήσει εκτός δράσης για περισσότερες από 20 μέρες, ο Λιονέλ Μέσι βρήκε χρόνο για να ασχοληθεί με την προσωπική του ζωή. Πήρε, λοιπόν, την συμβία του, Αντονέλα και ταξίδεψε μέχρι το Μιλάνο.

Η κίνησή του αυτή προκάλεσε… συναγερμό στις τάξεις των αθλητικογράφων της Ιταλίας, οι οποίοι μόλις έγινε γνωστό πως ο σπουδαίος Αργεντινός βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Λομβαρδίας, αμέσως άρχισαν να… ονειρεύονται. «Ήρθε για να συζητήσει με τον Μάσιμο Μοράτι; Θα είναι το μεγάλο δώρο του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στους οπαδούς της Μίλαν; Κι αν είναι η Γιουβέντους αυτή που θα κάνει την κίνησή της για να τον αποκτήσει; Υπάρχει, πράγματι, περίπτωση να έρθει στο Καμπιονάτο;» ήταν μερικές από τις ατάκες που ακούστηκαν στα δελτία ειδήσεων της ιταλικής τηλεόρασης, πολλά από τα οποία ήταν… έκτακτα!

Δυστυχώς για τους Ιταλούς, πολύ γρήγορα αποκαλύφθηκε ο πραγματικός λόγος του ταξιδιού του Μέσι στο Μιλάνο. Ο Αργεντινός «σταρ» επισκέφθηκε το κατάστημα γνωστής εταιρίας ρούχων, όπου και άφησε μέρος του… μεροκάματού του, αγοράζοντας κάποια ακριβά και μοναδικά κομμάτια.

Να σημειωθεί πως η εν λόγω εταιρία έντυσε τον Λιονέλ στις τρεις τελευταίες απονομές της «Χρυσής Μπάλας». Όλοι θυμόμαστε την τελευταία, αμφιλεγόμενη επιλογή του Αργεντινού. Ελπίζουμε πως αυτή τη φορά, τα ρούχα που αγόρασε ο Μέσι θα είναι κάπως πιο… καλαίσθητα. Για να μην πάει... τζάμπα και η – πρόσκαιρη, έστω – χαρά που πήραν οι φουκαράδες οι Ιταλοί. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: