Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Νέες προσφορές για τους φιλάθλους του Απόλλωνα!

Οι οπαδοί του Απόλλωνα Πατρών έχουν στηρίξει τους «μελανόλευκους» στη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Νέες προσφορές για τους φιλάθλους του Απόλλωνα
Έτσι, ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Ανδρέας Μολφέτας, θέλοντας να ευχαριστήσει τους Πατρινούς οπαδούς, έστειλε επιστολή, στην οποία ενημερώνει για τις νέες προσφορές στα εισιτήρια διαρκείας, στην αναβάθμιση των υπηρεσιών που θα παρέχονται στη διάρκεια των εντός έδρας αγώνων, ενώ αναφέρεται στον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων στο κλειστό της Περιβόλας.

Αναλυτικά, η επιστολή:

«Αγαπητέ φίλαθλε,

Αισθάνομαι την ανάγκη να σου απευθύνω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, εκ μέρους της διοίκησης της ομάδας μας, για τη στήριξη που παρείχες τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Η επιλογή σου να στηρίξεις την αγαπημένη μας ομάδα, αγοράζοντας εισιτήριο διαρκείας για τα εντός έδρας παιχνίδια, πιστεύω ότι δικαιώθηκε απόλυτα. Ο Απόλλων Πάτρας εμφανίστηκε δυνατός και ανταγωνιστικός στο ξεκίνημα μιας δύσκολης προσπάθειας που θα συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά με την ίδια και μεγαλύτερη ένταση. Καταφέραμε ΜΑΖΙ να εκσυγχρονίσουμε τις αθλητικές εγκαταστάσεις του κλειστού γηπέδου μας, να συγκεντρώσουμε το απαιτούμενο από το νόμο μετοχικό κεφάλαιο για να αγωνιστεί η ομάδα μας στην BasketLeague ΟΠΑΠ και πετύχαμε την εύρυθμη οικονομική λειτουργία της ΚΑΕ, συγκεντρώνοντας τα θετικά σχόλια των παραγόντων και φίλων του αθλήματος σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Η νέα αγωνιστική χρονιά απαιτεί καλύτερο προγραμματισμό και εσωτερική οργάνωση. Εκτιμώ ότι αυτή η απόφαση της διοίκησης είναι και δικιά σου επιθυμία. Στόχος μας είναι τη νέα περίοδο, με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας, οι παροχές του Απόλλωνα Πάτρας προς τους κατόχους τους να γίνουν ακόμα περισσότερες. Παράλληλα, οργανώνουμε την ΚΑΕ σε νέα πρότυπα και σχεδιάζουμε μια σειρά από δράσεις, για την περαιτέρω αναβάθμιση των υπηρεσιών που σου παρέχουμε.

Γι’ αυτό σε ενημερώνουμε ότι η ομάδα μας σου παρέχει, σε πρώτη φάση, το προνόμιο να διατηρήσεις τη θέση που κατέχεις σήμερα, με το ισχύον αντίτιμο, αρκεί να μας ενημερώσεις μέχρι τις 5 Ιουνίου 2013 και να την προμηθευτείς μέχρι τις 30 Ιουνίου 2013. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να απευθυνθείς στα γραφεία του Απόλλωνα Πάτρας.

Η δική σου στήριξη μας δίνει ώθηση να προχωρήσουμε, για να δούμε τον Απόλλωνά ΜΑΣ ακόμα ψηλότερα.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Ανδρέας Μολφέτας,

Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος Απόλλων Πάτρας ΚΑΕ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: