Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

«Στο τέλος θα πω αν θα μείνω ή όχι...»

Ο Γιώργος Σπανός δήλωσε χαρούμενος για την προσπάθεια των παικτών του Ατρομήτου και τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, ενώ και πάλι κράτησε κλειστά τα χαρτιά του σχετικά με το αν θα μείνει στο Περιστέρι και τη νέα περίοδο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova:
«Ήταν ένα καθοριστικό παιχνίδι. Ήρθε η νίκη με ανατροπή. Οι παίκτες μας έδιξαν ψυχικά αποθέματα και ποιότητα και κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι γι' αυτό τους αξίζουν συγχαρητήρια. Ο κος Παράσχος έπεισε τους παίκτες να πιστέψουν στις δυνατότητές τους και ο Ατρόμητος είναι μία ομάδα που έχει λυμένα όλα της τα προβλήματα και από κει και πέρα οι παίκτες έδειξαν σήμερα ποδοσφαιρικό εγωισμό και αυξήσαμε τις ελπίδες μας για να διεκδικήσουμε την πρωτιά. Στο πρώτο ημίχρονο μόνο ο Ατρόμητος υπήρχε στο γήπεδο.

Μετά το γκολ η ομάδα αντέδρασε, κατάφερε να πετύχει το γκολ και πήρε το ματς. Όσο είμαι εγώ στο τιμόνι η ομάδα θια βαδίζει συνετά και ταπεινά και θα προσπαθεί να πετύχει πάντα τους στόχους που βάζει. Θα τοποθετηθώ στο τέλος του πρωταθλήματος για το αν θα μείνω ή όχι. Η ομάδα να πηγαίνει καλά και δεν μας απασχολεί τίποτα άλλο. Θα ξεκουραστούμε σήμερα και μετά θα κοιτάξουμε το παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: