Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Το μυαλό σε Κολοσσό και πλέι οφ!!

Όπως όλες οι ομάδες που συμμετέχουν στα πλέι οφ, έτσι και ο Άρης καλείται να ανταποκριθεί στο δύσκολο πρόγραμμα που έχει με το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον Κολοσσό για την κανονική διάρκεια, αλλά για τα παιχνίδια της οκτάδας. Στο Αλεξάνδρειο δεν έχουν θέμα με το πρόγραμμα και προετοιμάζουν την ομάδα να δώσει τον καλύτερό της εαυτό με απουσίες όμως.

Ο Σάσα Βεζένκοφ και ο Ζήσης Σαρικόπουλος δε μπόρεσαν να προπονηθούν και ελπίζεται ότι κάτι τέτοιο θα γίνει σήμερα ή αύριο.

Ο Άρης καλείται να αντεπεξέλθει σε ένα πολύ δύσσκολο με πιθανώς τέσσερις αγώνες και τρία ταξίδια σε 8 μέρες, μετά την ανακοίνωση του προγράμματος των πλέι οφ από τον ΕΣΑΚΕ, όμως οι ιθύνοντές του τονίζουν ότι δεν υπάρχει καμία δυσαρέσκεια επ αυτού.

Ο Δημήτρης Βεργίνης έκλεισε χθες τα 26 του χρόνια και δεν παρέλειψε να δεχθεί τα χρόνια πολλά από όλη την ομάδα του Άρη. Το εορταστικό κλίμα θα συνεχιστεί και σήμερα, αφού θα γίνει μπάρμπεκιου προς τιμή του προέδρου της Λευτέρη Αρβανίτη, ο οποίος είχε τα γενέθλιά του. Ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ έχει γίνει δέκτης πολύ καλών σχολίων για την Άρτια διοργάνωση του μεγάλου φιλικού.

Η απόφαση πάρθηκε ύστερα από πρωτοβουλία τόσο του Βαγγέλη Αγγέλου, όσο και του Χρηστού Γαλιλαία, αλλά δεν υπήρχε χρόνος και αποφασίστηκε να γίνει σήμερα. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι πολύ καλό και σκοπός είναι να τερματίσει η ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται.

Σε δημοσίευμα πάντως ιστοσελίδας τονίζεται ότι ο Βαγγέλης Αγγέλου αρνήθηκε πρόταση ομάδας του εξωτερικού. Ο Αγγέλου φαίνεται και από τις πράξεις του ότι θέλει να παραμείνει στο «τιμόνι» των «κίτρινων» αρκεί να υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να συνεχιστεί η προσπάθεια, που άρχισε τον περασμένο Οκτώβριο.

Στο Αλεξάνδρειο δεν έχουν κρύψει τις προθέσεις τους να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τον Χαλκιδαίο τεχνικό και μετά το τέλος της χρονιάς ίσως γίνουν οι πρώτες συζητήσεις με τα δεδομένα του αγωνιστικού σχεδιασμού. Ο Άρης έχει ως βασικό άξονα την οικονομική εξυγίανση, οπότε τα οικονομικά θα είναι περιορισμένα. Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: