Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Ο λόγος στην ΚΜΑ


Σε πρώτο πλάνο για το νέο Δ.Σ το θέμα που προέκυψε με την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.
Ο λόγος στην ΚΜΑ Το νέο διοικητικό συμβούλιο του φορέα θα επιδιώξει σήμερα να ρίξει φως στο θέμα της ΑΜΚ.
Αφού συγκροτήθηκε σε σώμα και προσπάθησε να αποσπάσει τη δέσμευση της NEXIA για την παράδοση του πορίσματος του διαχειριστικού ελέγχου της περιόδου 2004-2012, το νέο Δ.Σ της ΚΜΑ θα προσπαθήσει σήμερα να αποσαφηνίσει το θέμα που προέκυψε χθες με την ΑΜΚ που είναι απαραίτητη για το άρθρο 99 αλλά και το επενδυτικό ενδιαφέρον που κυοφορείται εσχάτως και εκφράζεται κυρίως από τον Αβάνογλου.

Η ΚΜΑ θα επιδιώξει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση αναφορικά με τους λογαριασμούς που ανακοινώθηκαν από την προσωρινή διοίκηση της ΠΑΕ και είναι παλιοί λογαριασμοί της εταιρίας δεσμευμένοι κατά 50% από την Εφορία. Είναι πολύ πιθανό μάλιστα ο Πρόεδρος της ΚΜΑ να επιδιώξει συνάντηση με τον Λάμπρο Σκόρδα για το θέμα. Ανάλογα με το κλίμα συνεργασίας ή μη που θα συναντήσει θα εξαρτηθούν και οι επόμενες κινήσεις του νέου διοικητικού συμβουλίου που αντιλαμβάνεται ότι μόνο άσχημες εντυπώσεις δημιουργούνται από την καθυστέρηση της ΑΜΚ τόσο στο θέμα του άρθρου 99 όσο φυσικά και στους υποψήφιους επενδυτές. Συν το ότι κάθε μέρα που περνά χάνεται πολύτιμος χρόνος και δεν προχωρούν οι διαδικασίες ώστε να καλλιεργηθεί πρόσφορο έδαφος επένδυσης στην ΠΑΕ.

Παράλληλα στην τελευταία συνεδρίασή του το νέο Δ.Σ του φορέα σε επικοινωνία με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ζήτησε συνάντηση με τους λογιστές της ΠΑΕ προκειμένου να ενημερωθεί για την οικονομική κατάσταση της ομάδας από τη στιγμή που μπορεί να προκύψει επενδυτικό ενδιαφέρον. Η απάντηση που πήραν ήταν ότι ενημέρωση μπορεί να έχει μόνο ο Πρόερδρος της ΚΜΑ.... allaboutaris com

Δεν υπάρχουν σχόλια: