Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

«Κάνω καλά τη δουλειά μου χάρη στον Κουτίνιο»

Τον Φιλίπ Κουτίνιο ευχαρίστησε ο Ντάνιελ Στάριτζ, μιλώντας στην ιστοσελίδα της Λίβερπουλ, για τις τελικές πάσες που του έχει προσφέρει στα παιχνίδια της ομάδας τους.

«Κάνω καλά τη δουλειά μου χάρη στον Κουτίνιο»
Αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο για να ενισχύσουν της επιθετική γραμμή της Λίβερπουλ. Αν και ο καιρός που αγωνίζονται μαζί είναι λίγος, ο Φιλίπ Κουτίνιο και ο Ντάνιελ Στάριτζ έχουν αναπτύξει μια μορφή… επικοινωνίας, η οποία τους επιτρέπει να συνεργάζονται εξαιρετικά. Κάτι που αναγνωρίζει ο πρώην παίκτης της Τσέλσι, όπως φαίνεται από τις δηλώσεις που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα των «κόκκινων».

«Μέχρι σήμερα μου έχει προσφέρει περισσότερες από πέντε τελικές πάσες και με έχει βοηθήσει πολύ στο να κάνω καλά τη δουλειά μου. Είμαι επιθετικός και πρέπει να σκοράρω. Χωρίς τις πάσες του Κουτίνιο, θα ήταν δύσκολο να πετύχω τόσα γκολ. Αν και παίζουμε λίγο καιρό μαζί, φαίνεται πως βρήκαμε έναν τρόπο να επικοινωνούμε και να συνεννοούμαστε. Η συνεργασία μας είναι πολύ καλή και είμαι σίγουρος πως θα γίνει ακόμα καλύτερη, όταν μάθουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου», τόνισε ο Στάριτζ.

Ο επιθετικός της Λίβερπουλ, όμως, μίλησε και για τη γενικότερη εικόνα που έχει σχηματίσει για τον Φιλίπ Κουτίνιο. «Είναι δύσκολο σε κάθε παίκτη να καταφέρει να δείξει πολλά πράγματα σε μικρό χρονικό διάστημα. Ο Φιλίπ, όμως, το έχει καταφέρει αυτό, γιατί είναι πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής και έχει απεριόριστες δυνατότητες. Για έναν επιθετικό, όπως είμαι εγώ, είναι πραγματικά φανταστικό να έχει συμπαίκτη τον Κουτίνιο», είπε χαρακτηριστικά ο Ντάνιελ Στάριτζ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: