Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Θετικά… μηνύματα απ’ τους Νέους!!

Ισόπαλη 1-1 ήρθε η Εθνική Νέων κόντρα στην αντίστοιχη ομάδας της Κύπρου κι έδειξε θετικό πρόσωπο ενόψει της elite round του Euro U-19.

Θετικά… μηνύματα απ’ τους Νέους
Τελικό τεστ θετικό!

Στο τελευταίο φιλικό της Εθνικής Νέων πριν τις υποχρεώσεις της στην elite round του Euro U-19, οι «μικροί» ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με την Κύπρο, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Θοδωρή Παχατουρίδη να λαμβάνει άκρως ενθαρρυντικά μηνύματα.

Κι αυτό γιατί δεν είναι μόνο το γκολ που σημείωσε νωρίς ο Ιωαννίδης για την Ελλάδα (8’). Είναι και το γεγονός πως στην υπόλοιπη διάρκεια του πρώτου μέρους, οι διεθνείς δημιούργησαν τουλάχιστον τρεις ευκαιρίες ακόμα για να διευρύνουν το σκορ, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Εν τέλει στο δεύτερο και μετά από πολλές αλλαγές στην σύνθεσή της, η Εθνική δέχθηκε το γκολ για το τελικό 1-1.

Υπενθυμίζεται πως στην elite round του Euro U-19, η Ελλάδα βρίσκεται στο τέταρτο όμιλο μαζί με τις Πολωνία, Ισπανία και Κροατία (5-10/6)

«Ήταν το τελευταίο ματς προετοιμασίας για την elite round. Είχαμε πολύ καλή παρουσία στο πρώτο ημίχρονο, ενώ σημαντικό είναι το γεγονός ότι αγωνίστηκαν όλα τα παιδιά. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι στους επίσημους αγώνες του Ιουνίου», δήλωσε μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Θοδωρής Παχατουρίδης.

ΕΛΛΑΔΑ: Μπάρκας (70΄ Λαδάς), Καραγκούνης, Χουχούμης, Βοσνακίδης, Καντούτσης (58΄ Βλάχος), Σιώπης (65΄ Παναγιωτούδης), Ανδρεόπουλος (65΄ Κρητικός), Μύγας (58΄ Παπουτσογιαννόπουλος), Σουνάς, Δώνης (58΄ Γιαννιτσάνης), Ιωαννίδης (70΄ Δεληγιαννίδης)Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: