Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Πάλι τα ίδια ο ΠΑΟΚ!!

Ο Γιώργος Μαζιάς γράφει στο sport-fm.gr για την ήττα του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι.

Πάλι τα ίδια ο ΠΑΟΚ
Μια χαρά το πήγαινε το ματς ο ΠΑΟΚ. Ετσι νόμιζε τουλάχιστον. Για την ακρίβεια το πήγε όπως και στην Τρίπολη όπου είχε κατέβει για την ισοπαλία. Διαφορετικές διοργανώσεις, ίδια κατάληξη. Νοκ άουτ από τον τελικό του κυπέλλου, έμπλεξε άσχημα στα πλεϊ οφ. Νοοτροπία λανθασμένη. Πλάνο κανένα. Τακτική που έχει αποδειχθεί πως δεν οδηγεί πουθενά.

Κι όμως εξακολουθεί να ακολουθείται. Ο προπονητής άλλαξε, όχι όμως και η αντιμετώπιση των αγώνων. Τι κι αν προηγήθηκε με τον Σαλπιγγίδη. Μισή ώρα είχε να το κρατήσει το γκολ και ουσιαστικά να σφραγίσει από τώρα την δεύτερη θέση. Είχε χάσει και ο Αστέρας και όλα πήγαιναν πρίμα. Τζάμπα η χαρά. Η παράδοση συνεχίσθηκε στο Περιστέρι.

Ο Ατρόμητος έκανε την ανατροπή κι έβαλε σε περιπέτειες τον ΠΑΟΚ. Παραμένει πρώτη η ομάδα της Θεσσαλονίκης, αλλά έδωσε το δικαίωμα στους άλλους να ελπίζουν. Κυρίως τους άφησε να τον αμφισβητούν. Μια ακόμη εμφάνιση που προκάλεσε νεύρα και άγχος για τη συνέχεια. Ο ΠΑΟΚ παραμένει φαβορί για να πάρει το χρυσό εισιτήριο, αλλά τελευταία όλο το με τον τίτλο του φαβορί μένει.

Δεν είναι μόνο πρόβλημα του πρώην προπονητή (Δώνης). Κι αν εξακολουθούν να του χρεώνουν ότι έκανε κακή δουλειά και στέκονται ακόμη σε αυτό τότε χάνουν το δάσος. Ο Δώνης έφυγε. Τώρα τι γίνεται; Ο ΠΑΟΚ εξακολουθεί να παραπατάει. Είναι σειρά των παικτών να αποδείξουν. Στην πρώτη ευκαιρία που είχαν την πέταξαν με εμφατικό τρόπο στα σκουπίδια.

Τώρα, αρχίζουν να τρέχουν. Εχουν ακόμη το πάνω χέρι, αλλά αυτό δεν θα είναι για καιρό αν συνεχίσουν έτσι. Το ίδιο ισχύει και με τον Αστέρα, αλλά από άλλη οπτική γωνία. Μετά τον τελικό φάνηκαν άδειοι για την πρεμιέρα των πλεϊ οφ. Εχασαν δίκαια από τον τολμηρό και αποφασισμένο ΠΑΣ και έμπλεξαν και αυτοί...
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: