Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Τρεις προσωπικότητες αποφασίζουν για Ρούνεϊ!!

Σύσκεψη κορυφής φημολογείται πως πραγματοποιήθηκε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκειμένου να αποφασιστεί η στάση του συλλόγου στο θέμα που έχει προκύψει με τον Γουέιν Ρούνεϊ.

Τρεις προσωπικότητες αποφασίζουν για Ρούνεϊ
Πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε η είδηση πως ο Γουέιν Ρούνεϊ ζήτησε από τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον, σε κατ’ ιδίαν συνάντηση των δύο αντρών, να παραχωρηθεί το καλοκαίρι, αφού αισθάνεται την ανάγκη να αλλάξει ποδοσφαιρικό περιβάλλον. Μια είδηση που προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις. Από τη μία οι φίλοι του συλλόγου έδειξαν να δυσανασχετούν, από την άλλη οι παράγοντες των «κόκκινων διαβόλων» έμοιαζαν αιφνιδιασμένοι, ενώ οι ομάδες που θα μπορούσαν να αποκτήσουν τον Άγγλο διεθνή «ξεσηκώθηκαν», ελπίζοντας να… εισακουστεί το αίτημα του παίκτη ώστε να μπορέσουν να τον διεκδικήσουν και, τελικά, να τον αποκτήσουν στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο.

Προκειμένου να καταρτιστεί ένα πλάνο «δράσης», το οποίο θα μπορέσει να δώσει λύση στο θέμα που δημιουργήθηκε, τρεις κορυφαίες προσωπικότητες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται πως συναντήθηκαν και συζήτησαν τα δεδομένα που έχουν προκύψει. Ο πρώην, πια, τεχνικός, σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο διάδοχός του, Ντέιβιντ Μόγιες και ο φυσικός ηγέτης της ομάδας, Ράιαν Γκιγκς. Κάθε ένας κατέθεσε την άποψή του και τις προτάσεις του, αναλύοντας τα θετικά και τα αρνητικά μιας πιθανής παραχώρησης του Ρούνεϊ.

Οι αποφάσεις που πήραν οι τρεις άντρες δεν έγιναν γνωστές, αλλά είναι βέβαιο πως θα μεταφερθούν στη διοίκηση, προκειμένου να υπάρξει μια ενιαία γραμμή στο θέμα της μεταγραφής του Ρούνεϊ. Πρόθεση των ανθρώπων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι να μην υπάρξουν αλληλοσυγκρουόμενες δηλώσεις και να δοθεί η εντύπωση πως η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου κρατούν κοινή στάση απέναντι στο αίτημα του Γουέιν Ρούνεϊ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: