Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Μπαλοτέλι: «Την επόμενη φορά, θα φύγω»

Δεν πρόκειται να ανεχθεί ξανά ρατσιστικά συνθήματα εις βάρος του, ο Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος ξεκαθάρισε πως αν του συμβεί πάλι, απλά θα φύγει από το γήπεδο!

Μπαλοτέλι: «Την επόμενη φορά, θα φύγω»
Στο ντέρμπι της Κυριακής, ανάμεσα σε Ρόμα και Μίλαν, φίλοι της πρώτης επιτέθηκαν ρατσιστικά στον Μάριο Μπαλοτέλι.

Και προφανώς, ο άσος των «ροσονέρι» είναι ενοχλημένος από το συμβάν.

Γι’ αυτό και ξεκαθάρισε πως αν ξαναγίνει ανάλογο περιστατικό, θα αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο!

«Μέχρι τώρα έλεγα πως αν συμβεί κάτι τέτοιο στο γήπεδο και κανείς δεν πει κάτι, δεν θα ενδιαφερθώ. Πλέον, όμως άλλαξα γνώμη. Αν ξαναγίνει κάποια ρατσιστική επίθεση, απλά θα φύγω από το γήπεδο, γιατί είναι κάτι τόσο ηλίθιο», είπε αρχικά σε συνέντευξή του στο CNN και συνέχισε:

«Και την Κυριακή που μίλησα με τον Πρινς (Μποάτενγκ), ήμουν έτοιμος να φύγω, όμως δεν το έκανα γιατί θα θεωρούσαν πως το κάνουμε επίτηδες, επειδή είχαμε αγωνιστικό πρόβλημα εκείνη τη στιγμή. Αν έφευγα, τότε η ομάδα μου θα έχανε 3-0, γι’ αυτό και είπα είναι καλύτερα να μείνουμε και να παίξουμε. Αν δεν υπήρχε αυτός ο λόγος θα είχα αποχωρήσει».

«Δεν μου προκαλεί έκπληξη, ξέρω όμως ότι ήταν σπουδαίος μάνατζερ στο διάστημα που ήμασταν μαζί και είχαμε μία από τις καλύτερες ομάδες στις οποίες έχω αγωνιστεί. Δεν ξέρω για ποιο λόγο δεν νικούσαν, είναι όμως προφανές πως υπήρχαν εσωτερικά προβλήματα..», ανέφερε σχετικά με την απομάκρυνση του Ρομπέρτο Μαντσίνι από τον πάγκο της πρώην ομάδας του, Μάντσεστερ Σίτι. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: