Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Φέργκιουσον: «Ήξεραν πως θα σταματήσω από το Μάρτιο»

Περίπου δύο μήνες προτού ανακοινωθεί η αποχώρησή του από τον πάγκο της Μαν. Γιουνάιτεντ ήταν ενήμερη η διοίκηση του συλλόγου για το «αντίο» του σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Φέργκιουσον: «Ήξεραν πως θα σταματήσω από το Μάρτιο»
Από το Μάρτιο ήταν ενήμερη η διοίκηση της Μαν. Γιουνάιτεντ για την απόφαση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να αποσυρθεί στο τέλος της σεζόν. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξή του στο κανάλι της ομάδας, το κράτησε μυστικό ακόμη και από μέλη της οικογένειάς του.

«Ήταν μία δύσκολη απόφαση. Η ομάδα το ήξερε από το Μάρτιο. Καθίσαμε κάτω και το συζητήσαμε. Ο Ντέιβιντ Τζιλ αποσύρεται επίσης και αυτό με προβλημάτιζε, γιατί δεν ήθελα να σκέφτομαι πως αφήνω την ομάδα μόνη», δήλωσε ο Σκωτσέζος τεχνικός.

«Κάποιες φορές καθόμουν με την οικογένειά μου και ξεχνούσα ότι θα σταματήσω το καλοκαίρι και μιλούσαμε για την επόμενη σεζόν. Δεν το είχα πει στα παιδιά μου πριν τα τέλη Μαρτίου. Μάλλον μόνο ο Τζέισον το ήξερε λίγο νωρίτερα, γιατί δουλεύει μαζί μου. Στον αδερφό μου το είπα τη νύχτα πριν ανακοινωθεί και δεν του άρεσε πολύ», πρόσθεσε.

Προς τι όμως τέτοια μυστικοπάθεια; «Είναι δύσκολο να μείνουν μυστικά κάποια πράγματα στο ‘Ολντ Τράφορντ’. Προσπάθησα όλα αυτά τα χρόνια να σταματήσω αυτές τις διαρροές, αλλά αποδείχτηκε πως ήταν αδύνατο. Πρέπει να αποδεχτείς πως έτσι είναι η κατάσταση. Πάντα προσπαθούσα να κρατήσω τις κακές ειδήσεις μακριά από την ομάδα, αλλά αυτό είναι δύσκολο στη σύγχρονη εποχή», τόνισε. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: