Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Μέσι: «Μας επηρέασε η απουσία του Τίτο»

Στην πρώτη του συνέντευξη μετά την κατάκτηση του ισπανικού πρωταθλήματος ο Μέσι παραδέχθηκε ότι επηρέασε την Μπαρτσελόνα η περιπέτεια της υγείας του Βιλανόβα.

Μέσι: «Μας επηρέασε η απουσία του Τίτο»
Λίγο μετά τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του Ισπανικού πρωταθλήματος ο Λιονέλ Μέσι στην πρώτη του συνέντευξη στο TV AZTECA μίλησε για την εφετινή σεζόν, τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ και το μέλλον.

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Το πρωτάθλημα είναι κάτι πολύ σημαντικό, ειδικά εάν σκεφθούμε τους αντιπάλους που έχουμε, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο», τόνισε –αρχικά- ο Αργεντινός άσος και συνέχισε:

«Φυσικά και δεν ήταν καθόλου εύκολο καθώς έρχεται τον επόμενο χρόνο από τον αποχαιρετισμό του Πεπ Γκουαρντιόλα. Όταν ανέλαβε ο Τίτο πρακτικά δεν άλλαξε κάτι, αλλά ήταν κάτι που μας επηρέασε. Όχι γιατί ο Ρόουρα ή τα άλλα μέλη του προπονητικού επιτελείου δεν ήταν ικανά αλλά γιατί –πολύ απλά- μας έλειπε ο πρώτος μας προπονητής, κάτι που το διαπιστώναμε κάθε ημέρα και περισσότερο». ¨

Το μελανότερο σημείο της σεζόν για την Μπαρτσελόνα ήταν ο αποκλεισμός από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και μάλιστα με δύο βαριές ήττες από την Μπάγερν Μονάχου.

«Δεν μπορείς πάντα να νικάς. Εδώ και χρόνια παίζουμε με τον ίδιο τρόπο και οι προπονητές των άλλων ομάδων μας έχουν μελετήσει πάρα πολύ. Δεν πρέπει όμως να τρελαθούμε για ό,τι έγινε αυτό τον χρόνο. Δεν πρέπει να αλλάξουμε το στιλ της Μπαρτσελόνα γιατί είναι αυτό που την χαρακτηρίζει. Πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι και να σκεφτούμε την νέα σεζόν», σχολίασε ο Μέσι και κατέληξε….

«Αυτή την στιγμή που μιλάω θέλω και σκέφτομαι ότι θα παραμείνω στην Μπαρτσελόνα μέχρι και το τέλος της καριέρας μου. Θέλω να παίξω και την Αργεντινή, είναι κάτι που το έχω πει αλλά στην Ευρώπη το έχω ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να παίξω σε άλλη ομάδα». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: