Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Ενδιαφέρεται για παίκτες της Ρεάλ η Μίλαν!!

Η συνάντηση που θα έχουν ο Φλορεντίνο Πέρεθ και ο Αντριάνο Γκαλιάνι με την ευκαιρία του τελικού του Γιουρόπα Λιγκ, «πυροδότησε» μεταγραφικά σενάρια στον ιταλικό Τύπο.

Ενδιαφέρεται για παίκτες της Ρεάλ η Μίλαν
Ο τελικός του Γιουρόπα Λιγκ, ανάμεσα στη Μπενφίκα και την Τσέλσι, αναμένεται να μαζέψει στο Άμστερνταμ παράγοντες των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών ομάδων. Ανάμεσα σε αυτούς θα είναι ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ και ο στενός συνεργάτης του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και αντιπρόεδρος της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι. Τους δύο άντρες συνδέει μια ειλικρινής και θερμή σχέση και, ήδη, έχουν προγραμματίσει να βρεθούν σε κατ’ ιδίαν συνάντηση.

Ο ιταλικός Τύπος, πληροφορούμενος τη συνάντηση αυτή, ξεκίνησε τις υποθέσεις σχετικά με τα θέματα της συζήτησης των δύο αντρών και, αναπόφευκτα, κατέληξε σε μεταγραφικά σενάρια.

Σύμφωνα με όσα γράφονται στην «Corriere dello sport», ο Γκαλιάνι φέρεται αποφασισμένος να κάνει κρούση για την απόκτηση όσων ποδοσφαιριστών θεωρούνται οι… εκλεκτοί του Ζοσέ Μουρίνιο και αναμένεται να βρεθούν σε δύσκολη θέση αν ο Πορτογάλος αποχωρήσει από τη «Βασίλισσα» το καλοκαίρι.

Τα ονόματα που αναφέρονται είναι πολλά και σημαντικά. Ο Ντιέγκο Λόπεθ, ο Πέπε, ο Άνχελ Ντι Μαρία και ο Λούκα Μόντριτς φέρονται να αποτελούν μεταγραφικούς στόχους της Μίλαν, η οποία θα προσπαθήσει, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα, να εξασφαλίσει την αγορά τους, χωρίς ωστόσο να χρειαστεί να ξοδέψει τεράστια ποσά.

Με δεδομένη, πάντως, τη… σφιχτή οικονομική πολιτική που ακολουθούν οι άνθρωποι της Μίλαν από το περασμένο καλοκαίρι, γίνεται σαφές που οι υποθέσεις των παραπάνω παικτών θεωρούνται εξαιρετικά δύσκολες. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: