Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

«Δεν ενδιαφέρεται για τον Ρούνεϊ η Μπάγερν»

Η Μπάγερν Μονάχου δεν κινήθηκε για την απόκτηση του Γουέιν Ρούνεϊ, παρά τα δημοσιεύματα των γερμανικών εφημερίδων, όπως αποκάλυψε ο Αθλητικός Διευθυντής των Βαυαρών, Ματίας Ζάμερ.

«Δεν ενδιαφέρεται για τον Ρούνεϊ η Μπάγερν»
Από την ημέρα που κυκλοφόρησε η είδηση πως ο Γουέιν Ρούνεϊ ζήτησε να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πολλές είναι οι ομάδες που φέρονται ως υποψήφιες να τον αποκτήσουν. Μία από αυτές είναι η Μπάγερν Μονάχου, αν λάβουμε υπόψη μας τα δημοσιεύματα των γερμανικών εφημερίδων.

Ο Αθλητικός Διευθυντής των Βαυαρών, Ματίας Ζάμερ, όμως, διέψευσε πως το όνομα του Άγγλου επιθετικού απασχολεί τους πρωταθλητές Γερμανίας. «Σέβομαι απεριόριστα τον Γουέιν Ρούνεϊ και αναγνωρίζω την ποδοσφαιρική του αξία. Όμως ποτέ δεν ενδιαφερθήκαμε για εκείνον. Δεν ήρθαμε σε επαφή με τους εκπροσώπους του, όπως δημοσίευσαν κάποια έντυπα, ούτε κάναμε κάποια κίνηση για την απόκτησή του. Ο Ρούνεϊ είναι μεγάλος παίκτης, αλλά δεν βρίσκεται μέσα στους μεταγραφικούς μας στόχους», ξεκαθάρισε ο Ζάμερ.

Για να ενισχύσει τους ισχυρισμούς του, ο παράγοντας της Μπάγερν Μονάχου πρόσθεσε. «Δεν βλέπω για ποιο λόγο ο Ρούνεϊ θα ήθελε να έρθει στη Γερμανία, αλλά και με ποιον τρόπο ομάδα της Μπουντεσλίγκα θα μπορούσε να ικανοποιήσει έναν τέτοιο παίκτη. Αν θέλετε την άποψή μου, ο παίκτης θα συνεχίσει την καριέρα του στην Πρέμιερ Λιγκ», είπε χαρακτηριστικά ο Ματίας Ζάμερ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: